2777
2789
عنوان

توروخدا راهکار میخوام

77 بازدید | 18 پست

۱۹ سالمه مجردم از بچگی عادت ب خودارضایی دارم ولی فقط مالشی الان بیست روزه انجام ندادم دو سه روزه بازم حسش اومده بدون اینکه فیلمی عکسی چیزی ببینم یهو حسش میاد دارم دیوونه میشم نمیخوام انجامش بدم

خیلی عذاب وجدان میگیرم توروخدا چیکار کنم ترک کنم؟

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم خود ارضایی گناه کبیره اس 

در دین بسیار منع شده 

خودتو سرگرم کن قران بخون ایه الکرسی بخون وقتی وسوسه شدی 

به درگاه خداوند برای ترک گناه توبه کن از خودش بخاه کمکت کنه 

یا فاطمه الزهرا ❤️
تو خونه سعی کن تنها نباشی،فیلم و عکس محرک نبین،فکرتو سمت تصویر سازی های جنسی نبر،گرمیجات کمتر بخور

باور کنین هیچی نمیبینم هیچ کاری نمیکنم نشستم دارم حرف میزنم یهو یجوری میشم دیگه تا انجام ندم ازوم نمیشم

عزیزم خود ارضایی گناه کبیره اس  در دین بسیار منع شده  خودتو سرگرم کن قران بخون ایه الکرس ...

میدونم گناه کبیرس

با این حرفا حالم بدتر میشه😔

هیچی تاثیر نداره هیچی

باور کنین هیچی نمیبینم هیچ کاری نمیکنم نشستم دارم حرف میزنم یهو یجوری میشم دیگه تا انجام ندم ازوم نم ...

خب این حس طبیعیه ادامه ،نمیشه از بین بردش،فقط سعی کن اون لحظه خودتو کنترل کنی،اصلا پاشو بدو،یکاری انجام بده

ولی من به شدت ادم وقتی ناراحتم به روت نمیارم اما از چشمم می افتی هستم🦦
درسته که میگن اگه مالشی باشه خودارضایی نیست؟!

عزیزم خود ارضایی به چیزی میگن که با دست خودت یا  مثلا فشار اب باعث خروج منی از خودت بشی 

چون شما با دست خودت تحریک میشی و به ارگاسم میرسی و رطوبت و منی خارج میشه خود ارضاییه 

یا فاطمه الزهرا ❤️