2777
2789

سلام بچه ها خواب عجیبی بود ولی کلا حس خوشحالی برام نداشت  

خواب دیدم اقوام شوهرم عروسشون بارداره شکمش غیرعادی بزرگه و دست شوهرش رومیکشه هی.  و شوهرش انگار تمایل نداره

خواب خواهرمم دیدم ک ازدواج کرده و بچه داره، خواب دیدم دوقولو به دنیا آورده 

کسی خواب بارداری دیگران رو دیده موقع اقدام؟ 

الان اقدامم من. 

خدایا... تورا شکر می‌کنم.... چه کسی سزاوارتر از تو برای بندگی... برای تو سر بر خاک می‌نهم و برای تو تسلیم محضم... پروردگارا دامنم را سبز کن و برایم فرزندی از شوهرم عطا کن... که در زندگانی دنیا برایش سودمند باشم تا در زندگانی آخرت مرا دعا کند.. و او را انسان صالح وسالمی قرار ده و او را شریک شیطان قرار مده پروردگارا دعایم را قبول کن که تو از بارحم ترین رحم کنندگانی.... 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

زیاد توجه نکن  من خیلی میبینم چ برای اطرافیان چ خودم

جدی 

باشه عزیزم 

خدایا... تورا شکر می‌کنم.... چه کسی سزاوارتر از تو برای بندگی... برای تو سر بر خاک می‌نهم و برای تو تسلیم محضم... پروردگارا دامنم را سبز کن و برایم فرزندی از شوهرم عطا کن... که در زندگانی دنیا برایش سودمند باشم تا در زندگانی آخرت مرا دعا کند.. و او را انسان صالح وسالمی قرار ده و او را شریک شیطان قرار مده پروردگارا دعایم را قبول کن که تو از بارحم ترین رحم کنندگانی.... 
میشه لطفا بیایید تاپیک آخر من

اومدم تایپیکاتونو دیدم. 

متوجه شدم گرفتار یه حس یه طرفه شدی. 

ببین خدا اگه دعای تورو قبول کنه خب، یعنی در حق اون پسری که تورو نمیخاد ظلم کرده. 

پس هیچ وقت خدا با دعا تو دل پسری مهرت رو نمیندازه. 

چون پسره اختیار داره عاشق هرکی میخواد باشه. 

پس ول کن این کارا رو... 

عمرت هدر نیزه 

صدقه بده شنیدم خواب اینکه کسی بارداره تعبیر خوبی نداره یه بارم یکی خوابید که من باردارم چندروز بعدش ...

باشه عزیزم 

سلام عزیزم در رابطه با تایپیک علوم غریبه خاستم بپرسم چجوری میتونیم جن عاشق رو ک از طریق استمناع و یا نگاه کردن توی اینه در حالت برهنه وارد زندگی ماشده از بین ببریم

یه صلوات برام میفرستی؟ اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم❤️

سلام

عزیزم درخواست دوستیمو قبول کن

❤️برای آرامش و موفقیت خودم و اعضای خانوادم دعام کنید از شر فتنه هم دور بمونیم❤️  💙💠🔷عضو گروه آبی🔷💠💙  🧡  شروع کالری شماری ۵ ابان با وزن ۷۶ با گروه نارنجی🧡 ۱۸ ابان ۷۵ کیلو💪هدف نهایی۶۰💪  19 دی وزن 69/۹۰۰ 💪تاریخ 27 دی به هدف اولم 68 رسیدم😍 بعد یک سال حدودا وقفه 16/09/1402 بازم شروع کالری شماری میکنم با وزن۶۹ 😍هدف نهایی 60😍 وزنم تا یلدا 6۸😍

❤درخواستمو قبول کن لطفا

❤️برای آرامش و موفقیت خودم و اعضای خانوادم دعام کنید از شر فتنه هم دور بمونیم❤️  💙💠🔷عضو گروه آبی🔷💠💙  🧡  شروع کالری شماری ۵ ابان با وزن ۷۶ با گروه نارنجی🧡 ۱۸ ابان ۷۵ کیلو💪هدف نهایی۶۰💪  19 دی وزن 69/۹۰۰ 💪تاریخ 27 دی به هدف اولم 68 رسیدم😍 بعد یک سال حدودا وقفه 16/09/1402 بازم شروع کالری شماری میکنم با وزن۶۹ 😍هدف نهایی 60😍 وزنم تا یلدا 6۸😍

عزیزم درخواست دوستی دادم شما هم قبول کردید اما نمیتونم با شما صحبت کنم چرا ؟

جوونیمون فدای پسرات 😍😍😍یا فاطمه الزهرا                   پسر اسم پدر رو حفظ میکنه♥️♥️♥️♥️♥️♥️اما دختر خود پدر رو حفظ می‌کنه 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰 ب امیدی روزی ک انقدررررر پولدار بشم تا بتونم دختر دار بشم 😍

سلام عزیزم

پیرو آخرین تاپیکت منم خواب جنسی میبینم اما نه با محارم

حتی بعضی وقتا تو خواب ارض... میشم

یه زمین داریم میخوایم بفروشیم دقیقه نود همه چی کنسل شد مشتری جازد، بعضی وقتا سر چیزای بیخود با همسرم بحث شدید داریم، میشه لطف کنی راهنمایی کنی

۵ مهر ۴۰۳: ۷۰ کیلو ۱۳ مهر:۶۹ کیلو،هدف: ۶۰ کیلو