2777
2789
عنوان

کیا تیپ و قیافشون ب پولدارا میخوره اما ته جیبشون زااارت🤣

| مشاهده متن کامل بحث + 1467 بازدید | 82 پست
بابا عکس بزار مشتاق شدیم ببینیمت

بعدا با ی کاربری دیگه میزارم با این کاربری نمیشه عزیزم ⁦♥️⁩

(خاتون خانم  عشقمم😃)😘⁦❤️⁩ ..با من بد تا نکنید منو نی نی یار بهم گفت (سلام عزیزم)😤⁦❤️⁩🤣

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

واااای عین منننن گاهی واقعا قصد خرید دارم ولی یه جور میگن با قیمتش مشکل نداری انگار با کدای سرکوچه ...

دلیلش دقیقا همونه که گقتی منم خیلی تو پوشش و سرو وضع ساده ام اصلا رنگ مو و اینجور چیزها ندارم ارایش هم نمیکنم ۳۹ سالمه 

یه بار میخواستم برم مهمونی کلی به خودم رسیدم و اماده شدم یادم افتاد که تل مو ندارم و چون موهام کوتاهه تل مو لازم داشتم با همون قیافه ی ارایش کرده رفتم لوازم ارایشی یه تل خریدم قیمتش ۳۰ تومن بودا ولی فروشنده تا کمر برام خم شد و خوش امد گویی کرد اونجا بود که فهمیدم مردم خیلی براساس ظاهر قضاوت میکنن ادمو

من هر جا بهم اینجوری بگن بم برمیخوره میام بیرون 😅😅😅

حالا موقعی میام بیرون جواب خدافظیمو هم نمی‌دن😂😂😂

(خاتون خانم  عشقمم😃)😘⁦❤️⁩ ..با من بد تا نکنید منو نی نی یار بهم گفت (سلام عزیزم)😤⁦❤️⁩🤣
ببین من از بس بهم گفتن ناخود آگاهم میگفتم حتما شوهرم دیگه باید پولدار باشه....الآنم خداروشکر دارم بش ...

باز شما خوبه من فروشنده میره تموم. قیمت بالا و لوکس های مغازه رو میاره میگه اینا در شان شماست من میگم فقط، یه کیف خواستم ول نمیکنه میگه قیمت هام خوبه چند تا بردار همین امروز صبح مجبور شدم دو تا کیف بردارم فروشنده ول کن نبود کارت مغازه رو داد هفته جدید کیف های جدید میاریم حیفه بیا چند تا بردار منم فقط، تو فکر فرار که چطوری یکیشو به خواهرم غالب کنم به خدا

آخ ماشین وطنی 🤣 ولی من پیشش گفتم پول برام مهم نی 😁😁

اقا پراید نوش بد نیس برا ما دااااااغونه

تنها چیزیم ک واقعا دراین حد معمولی دوست ندارم ماشینه ولی خب فعلا شرایطش نداریم

خب بگو خوشگلم فک میکنن پولدارم😅😅 من قیافمم ضایعه😂😂

این چهره من پیت در پیته چهرم صورتم پهنه و چشامم بزرگه ...حالا ی روز خوشگل خوشگل ی روز عینهو سمندون 🥴

دلیلش دقیقا همونه که گقتی منم خیلی تو پوشش و سرو وضع ساده ام اصلا رنگ مو و اینجور چیزها ندارم ارایش ...

اره من قبلاً می رفتم می‌خریدم تا بگم با قیمتش مشکل ندارم

ولی الان می زنم بیرون

من نمیدونم چرا هرکاری هم کنم بازم حس میکنم همون فقیرنمایی ک بودم هستم

باز شما خوبه من فروشنده میره تموم. قیمت بالا و لوکس های مغازه رو میاره میگه اینا در شان شماست من میگ ...

من اینجور مواقع فقط کل فکر و ذکرم فراره ....حالا تو ی پاساژ تازه قیمتا داشتن بالا میرفتن ی خانم خوشتیپ مثلا اومد درد و دل کنه بامن بعد گفت حالا خداروشکر من و شما داریم میتونیم ولی اون بدبختایی ک ندارن چیکار کنن...منم فقط زل زدم بش نگا کردم ...قیافه اون لحظه منو تصور کنید ....

اره من قبلاً می رفتم می‌خریدم تا بگم با قیمتش مشکل ندارم ولی الان می زنم بیرون من نمیدونم چرا هرکا ...

خخخخخخ فقیر نما رو خوب اومدی 😅😅😅😅

من تو خانواده ی با وضع مالی پایین بزرگ شدم و از اول تو مغازه های ارزون قیمت میرفتیم فقط فکر کنم دلیلش برای من اینه

اقا پراید نوش بد نیس برا ما دااااااغونه تنها چیزیم ک واقعا دراین حد معمولی دوست ندارم ماشینه ولی ...

انشاالله ماشین بعدی لکسوز ...اگه اسمشو درست نوشته باشم😂

خخخخخخ فقیر نما رو خوب اومدی 😅😅😅😅 من تو خانواده ی با وضع مالی پایین بزرگ شدم و از اول تو مغازه ...

منم گفتم انچنان پولدار نیستمااا

ولی خب در حدی ک بفیه هم فک میکنن داغون نیستم😅😅😅😅

یبار سر یه جریانی دنگم پنجاه تومن میشد 

همکارم گفت میخوای تو ندی اگه حس میکنی اذیت میشی؟

من هیچ من نگاه😶

2810