2777
2789

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من که طبیعیم دیگه بهش فکر نمیکنم که به خودم اسنرس ندم تنها کاری که میخوام یکنم اینه که ماما همراه بگ ...

افرین کار خوبی میکنی هم عروس خواهرم چهار تومن داد ب ماما خصوصی و سه تومنم داد کلاس ولی نمیدونم زایمانش راحت بود یا نه

هرکی ی نظری داره الان میگن طبیعی بهتره از یطرفم هرکدوم یه معایبی داره  منک کلا نه میخام ازدواج کنم ن میخام بچه دار شم😐💔😂

سکوت من فریادیست که هر شنونده ای قادر به درک آن نیست !
من که طبیعیم دیگه بهش فکر نمیکنم که به خودم اسنرس ندم تنها کاری که میخوام یکنم اینه که ماما همراه بگ ...

خاله منم ماما همراهه اگه کار طرف درست باشه خیلی کمک کنندس 

سکوت من فریادیست که هر شنونده ای قادر به درک آن نیست !
افرین کار خوبی میکنی هم عروس خواهرم چهار تومن داد ب ماما خصوصی و سه تومنم داد کلاس ولی نمیدونم زایما ...

من زایمان راحت وسختش زیاد بهش فکر نمیکنم چون هی به خودم میگم نهایتش خیلیم سخت باشه چند ساعته فقط میدونی از چی استرس میگیرم اینقد که شنیدم پرستارا بداخلاقن بعد خودم یجوریم دعوا میطلبم🤣خیلی میترسم باهام بدرفتاری کنن منم یه چی بگم بدتر رسیدگی نکنن ولی یه مامای خوب میشناسم که دوستم گرفته بود گفت همه کارارو خودش میکنه فوق العاده هم خوش اخلاقه دیگه همین برام کافیه

خواهشا عقده ای ها ریپلای نکنن حوصله بگو مگو ندارم مرسی اه