2777
2789

من۱۳هفتم اصلا یه بشقاب غذا نمیتونم بخورم زیاد سعی کنم نصف بشقاب میخورم 

خودمم لاغرم لاغر تر شدم 

چیکار کنم میلم بیشتر بشه؟؟؟لیدی میل برا اشتهای خودمم خوبه یا برا بچس فقط

انشالله خدا دامن همه منتظرارو سبز کنه یدونه براشون صلوات بفرستین🙃منم منتطر بودم خدا بهم یه تو دلی داد برا سالم و صالح بودن نی نی منم دعا کنید وصلوات بفرستین 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ماه آخر میدن برا وزن گیری حالا زوده

الان میخوام برا خودم بخورم وزنم خیلی کم سده 

تاثیر نداره برا من؟

انشالله خدا دامن همه منتظرارو سبز کنه یدونه براشون صلوات بفرستین🙃منم منتطر بودم خدا بهم یه تو دلی داد برا سالم و صالح بودن نی نی منم دعا کنید وصلوات بفرستین 
من لیدی میل دوماه آخر خوردم برا وزن دهی بچه 

برا خودت تاثیر نداش؟

من خودم خیلی چاق شده بودم ولی بچه وزن زیادی نداشت براهمون خوردم😁خودم که وزنم زیادی بالا میرفت میوه ...

آخه میوه جی بخورم 

میوه های تابستون دلم میخواد اونام هنوز نیومدن 

آخه میوه جی بخورم  میوه های تابستون دلم میخواد اونام هنوز نیومدن

سیب زیاد بخور هم کلی فایده داره هم میوه شیرینیه اگه میتونی هر روز کباب بخور کلا چیزای مقوی زیاد بخور اگه حالت تهوع داری به دکتر بگو قرص بده یا اگه اشتهات کمه بازم با دکترت مشورت کن اینجوری که نمیشه وزن کم کنی عزیزم اینجوری بچه هم ضعیف میشه به خودت حتما برس 

سیب زیاد بخور هم کلی فایده داره هم میوه شیرینیه اگه میتونی هر روز کباب بخور کلا چیزای مقوی زیاد بخور ...

والا گوشت نداریم الان 😂😂

هر روز کبابببب؟😂

اینبار به دکترم میگم چاره ای کنه 

والا گوشت نداریم الان 😂😂 هر روز کبابببب؟😂 اینبار به دکترم میگم چاره ای کنه 

حالا زیادم نمیگم که روزی یه تیکه بخور یا حداقل مرغ کباب کن بخور آبپز نکن میفهمم گرونیه مام هرروز مرغ وگوشت نمیخوریم که چون بارداری میگم دوسه تا تیکه کباب کن خودت بخور که جون بگیری قرار نیس زیاد بخوری که ...یکی هم سویق خیلی خوبه از طب سنتیا بپرس گرونم نیس بگیر بخور با شیر 

حالا زیادم نمیگم که روزی یه تیکه بخور یا حداقل مرغ کباب کن بخور آبپز نکن میفهمم گرونیه مام هرروز مرغ ...

من یکمم تنبلم بخدا حوصله ندارم پاشم برا خودم غذا درس کنم 🥲

من یکمم تنبلم بخدا حوصله ندارم پاشم برا خودم غذا درس کنم 🥲

میفهمم منم سربارداریم اینجوری بودم اصلا حال نداشتم اوایل اصلا هیچی هم نمیخوردم بعد دیدم رشد بچه کمه ووزنش کمه شروع کردم به خوردن خودم عذاب وجدان داشتم براهمون میگم اصلا به اینکه میل داری نداری توجه نکن کمم میخوری حداقل چیزای مقوی بخور عدس بخور کشمش بگیر بخور خلاصه تو برنامه غذاییت تو طول هفته چیزای مختلف بزار آدم بعدا پشیمون میشه چون الان فقط خودت نیستی یه نی نی هم غذا میخواد😍

میفهمم منم سربارداریم اینجوری بودم اصلا حال نداشتم اوایل اصلا هیچی هم نمیخوردم بعد دیدم رشد بچه کمه ...

ممنون گلم سعیمو میکنم از این به بعد 

فدات شم انشالله که به سلامتی فارغ شی ونی نی نازتو بغل کنی

مرسی گلم 

خدا بچه توروهم برات نگه داره