2777
2789
هر دو خوبه
مالزی، پینانگ خیلی خوش میگذره، تفریحات آبی زیادی داره
تایلند هم پوکت خیلی خوبه، بانکوک تفریحات زیادی نداره ولی خوب دیدنش خوبه
پوکت تورهای خیلی کاملی داره و طبیعت بسیار زیبا، مثلا تور جیمز باند و یا جزایر فی فی و یا رفتینگ و فیل سواری که هر کدوم یه روز کاملت رو پر میکنن و خیلی هم خوش میگذره
البته در هر دو کشور هتلهای خیلی خوبی رفتیم که اونها هم تفریحات و زیباییهای زیادی داشتن
من که خیلی دوست دارم دوباره برم پوکت

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دورین جون لطفا اسم هتل های مالزی و تایلند رو بذار
و اینکه نزدیکیشون به ایستگاه مترو و دسترسی به مرکز شهر چطور بود؟

اخه ما میخوایم تورهای یه روزه روخودمون بریم نزدیکی به ایشتگاه مترو مهمه برامون
خدای مهربون ممنونم که زیباترین گل بهشتی رو به من هدیه کردی و من مادر شدم
CafeMom Tickers
ما توی بانکوک خودمون رفتیم دریم لند که خیلی دور بود حدود 1 ساعت طول کشید با تاکسی هم رفتیم ولی چون تاکسی متر دارن 250 بت شد ارزون شد هر بت 66 تومنه میشه 15000 تومن ما تقریبا که در مقابل پول تور های اونجا که نفری 1800بت بود خوب بود چون ماخودمون بلیط همه قسمتهاشو گرفتیمنفری 700بت شد
اگه خودتون برین بصرفه هست
آسمان برای گرفتن ماه تله نمی گذارد ، آزادی ماه است که او را پایبند می کند.
رابیندرانات تاگور
من از مالزی بیشتر خوشم اومد.هتل سری پاسیفیک بودیم که عالی نبود ولی بدم نبود.اگه کوالالامپور میری هتل کرون پلازا خیلی خوبه.جاش نزدیک مراکز خرید و جاهای دیدنیه.

بانکوک من هتل بایوک اسکای رفتم خیلی خوشم اومد.یه برج بلنده

به نظر من تایلند خیلی بهتره اگه می خوای تایلند بری پاتایا پوکت برو پون خیلی بیشتر خوش می گذره البته بنکوک هک خوبه برای خرید . من دوباره دام مییرم پوکت هته آینده .چون واقعا خوش می گذره مالزی به نظرم بد نبود و لی عالی نبود