2777
2789

چ به رفیق همجنس چ به جنس مخالف چ به پدر و مادر چ به شوهر بخدا یکی جلوم ابراز علاقه میکنه حالت تهوع میگیرم یبار یکی اینجا چت عاشقانه با شوهرش گذاشته بود چندشم شد🫠😅🤣من آن نرمالم؟کسی هست مثل من باشه؟😂😂

من فقط عملی به یکی محبت میکنم مثلا هدیه میخرم براش یا یه کاری که دوست داره براش میکنم ولی هیچ وقت نمیتونم بگم دوست دارم راستی از بغل و بوسم بدم میاد مگراینکه مجبوری😂😂بنظرتون مرضم چیه؟😂😂

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

منم م تو فکر میکردم

ولی الان دارم فکر میکنم ک چقدر خوبه ابراز علاقه 

حس خوبی میده

یه دختر شاد و پر انرژی ام که متوجه شدم خوشحالی من وابسته به دیگران نیس🦋، عزیزم تو بمیری هم هیچ کی براش مهم نی بعد تو برات مهمه که در موردت چی فکر میکنن؟😐 بابا تو خیلی عالی هستی ، بهترین لباس هارو بپوش برا خودت👗 ، بهترین جاها رو برو🎡، تلاش کن برا اهدافت ، اینو یادت نره که موفقیت واقعی یعنی اینکه تو تا لحظه ی آخر بجنگی ، لزوما رسیدن به معنای موفقیت نیس،  مهم اینه از تلاشت راضی باشی و شرمنده ی دلت نشی😉🍒اگه شکست عاطفی خوردی تو زندگیت ، بگو گور باباش ، من اصلا هدفهای مهم تر دارم تو زندگیم :) باید برم دنبال شون ، باید عالی بشم ک خودم راضی باشم از خودم نه دیگران❣ بابا تو خیلیی خفنی خوشگلی اعتماد به نفس داشته باش به کسی رو نده که تورو خورد و تحقیر بکنه🤍🧸 خودتو دوس داشته باش💓 در مورد خودم بخوام بگم عاشق اینم پولامو جمع کنم برم کنسرت😂😍  من به هرچیزی که بخوام می رسم:)💜🙃 خدایا شکرتت 🕊

ببین خیلیا اینجورین ولی ب نظرم دیگ اینطوریشم خوب نی

بغل ب نظرم مشکل خاصی ندارع 

ولی بوس آرع طبیعیه یه سریا خوششون نیاد

بعد بحث ابراز احساسات هم ک خب حدی دارع اگ کلا نمیگی بله عادی نیست کارت سعی کن تقویتش کنی...

هیچی. آنرمال نیستی و مشکلی هن نداری فقط هنوز بچه ای.

بچه هم نیستم والا و اینم بگم اطرافیانم زیاد اهل اینجوری محبت کردنم نیستن یعنی مثلا پدر و مادرم

بابام هیچ وقت منو بوس نکرده یعنی کرده ها از ۶ سالگی به قبل😅

وای منم اینجوریم

نه که چندشم بشه اما نمیتونم

تو مجازی مثلا قربون صدقه اینا میرم تشکر میکنم و..

تو حضوری با کسی اصلااااا

هیچوقت نتونستم مثل همه ی دخترا برای پدرم ناز کنم هیچوقت باهاش راحت نبودم  

‌قطره، دلش دریا می‌خواست. خیلی وقت بود که به خدا گفته‌بود.هر بار خدا می‌گفت «از قطره تا دریا راهی‌ست طولانی. راهی از رنج و عشق و صبوری. هر قطره را لیاقت دریا شدن نیست.»قطرہ عبور کرد و گذشت. قطره پشت سر گذاشت. قطره ایستاد و منجمد شد. قطره روان شد و راه افتاد. قطره از دست داد و به آسمان رفت. و هر بار، چیزی از رنج و عشق و صبوری آموخت.تا روزی که خدا گفت «امروز، روز توست! روز دریا شدن.» خدا قطره را به دریا رساند. قطره طعم دریا را چشید. طعم دریا شدن را. اما...روزی قطره به خدا گفت «از دریا بزرگ‌تر، آری از دریا بزرگ‌تر هم هست؟» خدا گفت «هست.»قطره گفت «پس من آن را می‌خواهم. بزرگ‌ترین را. بی‌نهایت را.»‌خدا قطره را برداشت و در قلب آدم گذاشت و گفت: «اینجا بی‌نهایت است.»آدم عاشق بود. دنبال کلمه ای می‌گشت تا عشق را توی آن بریزد. اما هیچ کلمه‌ای توان سنگینی عشق را نداشت. آدم همه‌ی عشقش را توی یک قطره ریخت. قطره از قلب عاشق عبور کرد. و وقتی که قطره از چشم عاشق چکید، خدا گفت «حالا تو بی‌نهایتی، زیرا که عکس من در اشک عاشق است :)
منم م تو فکر میکردم ولی الان دارم فکر میکنم ک چقدر خوبه ابراز علاقه  حس خوبی میده

مخصوصا ب کسی ک دوسش داری

یه دختر شاد و پر انرژی ام که متوجه شدم خوشحالی من وابسته به دیگران نیس🦋، عزیزم تو بمیری هم هیچ کی براش مهم نی بعد تو برات مهمه که در موردت چی فکر میکنن؟😐 بابا تو خیلی عالی هستی ، بهترین لباس هارو بپوش برا خودت👗 ، بهترین جاها رو برو🎡، تلاش کن برا اهدافت ، اینو یادت نره که موفقیت واقعی یعنی اینکه تو تا لحظه ی آخر بجنگی ، لزوما رسیدن به معنای موفقیت نیس،  مهم اینه از تلاشت راضی باشی و شرمنده ی دلت نشی😉🍒اگه شکست عاطفی خوردی تو زندگیت ، بگو گور باباش ، من اصلا هدفهای مهم تر دارم تو زندگیم :) باید برم دنبال شون ، باید عالی بشم ک خودم راضی باشم از خودم نه دیگران❣ بابا تو خیلیی خفنی خوشگلی اعتماد به نفس داشته باش به کسی رو نده که تورو خورد و تحقیر بکنه🤍🧸 خودتو دوس داشته باش💓 در مورد خودم بخوام بگم عاشق اینم پولامو جمع کنم برم کنسرت😂😍  من به هرچیزی که بخوام می رسم:)💜🙃 خدایا شکرتت 🕊
بچه هم نیستم والا و اینم بگم اطرافیانم زیاد اهل اینجوری محبت کردنم نیستن یعنی مثلا پدر و مادرم &nbs ...

دقیقاااااا

پروفایلمو عوض نمیکنم لطفا درخواست نفرمایید     با تشکر😁    یا راهی خواهم ساخت    یا ساخی راهم اخ😌                                 
2810