2777
2789
عنوان

بمیرم برات دخترم ک تو بدن منِ بی عرضه گیرافتادی😭😭😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 252423 بازدید | 594 پست

عزیزم اینجوری فک نکن روحیتو‌ببر بالا بچه ات گناه داره

منم چیزی نمیتونم بخورم با اینکه ماه اخرمه ولی با دخترم حرف میزنم و بهش میگم همه چی درست میشه جفت منم پایین بود هفته ۳۰رفت بالا

برا یبوست هم سعی کن همون مقدار کم هم ک غذا میخوری چیزای ملین مثل میوه و انجیر و این چیزا بخوری

خدا برگه 

خدایا ب دلامون آرامش بده

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام عزیزم مبارک باشه  من بالای ۲۰ سال هست پلاکتم پایینه سر بارداریم رسید به ۳۰هزار  رو ...

وای مرسی ازت ابجی چه انرژی مثبتی فقط یه چیزه بامصرف پردنیزولون بچت سالم بدنیااومد میگن شکاف لب اینامیاره

عزیزم انقد خودتو اذبت نکن اینجوری بدتر عذابش میدی دختر عموی من دفیقا همبنجوری بود سن کمی هم داشت اما خداروشکر انقد ریلکس بود دوتا دسته کلم داره سالم و سرحال

بجز هماتوم من خودمم ابنطپر بودم اصلا اکثر مادرا تو باردای میگذره غصه نخور

استارتر منم تو کل بارداری گریه کردم و خودم لعنت کردم از بی عرضگی که چرا مادری مثل من داره کلا حال الان شما رو داشتم اونقدر گریه و غم داشتم که. بچم تکون،نمیخورد شاید تو ۸ماهکی  و ۹ماهگی در روز یکبار تکون،میخورد دکتر زنان تعجب میکرد چقدر جنین کم تکون،میخوذه و همش بخاطر شدت غم و افسردگی و سرزنشی که خودم رو میکردم .و همش میگفتم بمیرم برا دخترم که دارم میارم به این دنیا بی رحم با این آدما ‌

کلا حال الان شما رو من تجربه کردم .و هرگز حاضر نیستم برگردم ب اون مواقع

عزیزم .سعی کن قرآن بخونی و همش بری تو طبیعت .انرژی منفی دور کن،کاری ک من کردم رو شما انجام نده با طفل معصوم تو شکمت

اسمم آرزو هست .هر نام کاربری زدم وارد نمیشد تا زدم مرگ دیدم آره ثبت‌نام شدم .الان یکم هیجانی شده نام کاربریم 😁🤭 خدایا توبه😁
بچه ها برام دعا کنید با گریه مینویسم افسردگی گرفتم احتمالا دلم برا بچم میسوزه فقط  من ب درک ...

از دکترت بپرس اگه برگ سنا برات مضر نیس دم کن بخور برایبوست خیلی خوبه حداقل درد یبوستت کم شه

خوردن  قرص ضد تهوع  اینقدر سخته ! منم میخوردم حالم خوب شد.

همه مثل شما نیستن عزیزمممممم

من حتی امپولشم میزنم تاثیر نداره باز بالا میارم

1/11/11بهترین تاریخ عمرم بیبی چکم شب تولد امام جواد(ع)مثبت شد خدایا هزاران بار شکرت هیچ زنی در انتظار بچه نمونه و دامنش سبز بشه الهی آمین   1/12/1 صدای قلبشو شنیدم خدایاشکرت.2/1/6 سونو دادم دکتر گفت کاملا سالمی و گل دختری نفس مامان عاشقتم پرنسسم .گل دخترم ۲۷شهریور اومد بغلم،النای من عاشقتم دخترقشنگم
بابا من غلط کردم کامنت گذاشتم نمیدونستم میاد پربازدید انقد لایک نکنید 😭😭😭 کامنتم صفحه اوله 

منم غلط کردم تاپیک زدم

چ میدونستم اینجوری میشه 

ببخش عزیزدلم 

1/11/11بهترین تاریخ عمرم بیبی چکم شب تولد امام جواد(ع)مثبت شد خدایا هزاران بار شکرت هیچ زنی در انتظار بچه نمونه و دامنش سبز بشه الهی آمین   1/12/1 صدای قلبشو شنیدم خدایاشکرت.2/1/6 سونو دادم دکتر گفت کاملا سالمی و گل دختری نفس مامان عاشقتم پرنسسم .گل دخترم ۲۷شهریور اومد بغلم،النای من عاشقتم دخترقشنگم