2777
2789
عنوان

بمیرم برات دخترم ک تو بدن منِ بی عرضه گیرافتادی😭😭😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 252428 بازدید | 594 پست

عزیزم این چیزای ک شما گفتی عوارض یا علائم بارداریه از ۱۰نفر خانوم حداقل ۸نفر همچین چیزایرو تجربه میکنن نمونه اش خود من از شدت نفخ و یبوست نمیتونستم از خجالت پیش همسرم بخوابم از شدت بی اشتهایی دهنم مزه ی چندش میداد لب ب چیزی نمیزدم تهوع و استفراغم ک جداس تازه خونریزی هم داشتم اخ سر هفته ی ۳۹رفتم سر اختیاری با پسر ۳۵۰۰کلویم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بچه ها برام دعا کنید با گریه مینویسم افسردگی گرفتم احتمالا دلم برا بچم میسوزه فقط  من ب درک ...

نگران نباش چیزی نمیشه. فقط برو خونه مادرت استراحت کن سه چهار هفته دیگه خوب میشی. من الان ۲۳ هفته ام تا سه هفته پیش دقیقا شرایط شما رو داشتم. همه اش در حال گریه بود از شدت تهوع استفراغ سردرد و معده درد های وحشتناک. هیچ قرص و سرم و آمپولی روم تاثیر نداشت حتی برای چند لحظه. من قرص های ضد تهوع را قطع کردم. روزی سه چهار تا دونه انجیر میخوردم. یبوست از بین رفت.

برای اینکه غذا نمیخوری هم نگران نباش. دکتر من گفت تا ۳ ۴ ماهگی مشکلی نداره از بدنت تغذیه میکنه مطمئن باش برای بچه مشکلی پیش نمیاد. توکل به خدا انشالله با استراحت و گذر زمان تمام مشکلاتت حل میشه میدونم خیلی سخته ولی تحمل باید کرد. 

عزیزم درمان فوری و قطعی یبوست 

ماست و گل محمدی رو داخلش بریز باهم بخور 

البته من نمیدونم برای خانم باردار خطرناکه یا نه

ولی به شدت تاثیرگذارتر از بقیه کارهاییه که کردی 

صددرصد جواب میده 

من دو کاسه ماست و گل محمدی خوردم جواب داده 

میشه برام دعا کنین به خواسته ام برسم ، تا الان رسیدن بهش برام خیلی هزینه روحی و مالی داشته، واقعا نیاز دارم دعام کنی اگر کردی بگو منم برات صلوات بفرستم

این دعا برای حفظ جنین از سقط هم استفاده می‌شود.

صلوات حضرت فاطمه (س) که یک دعا برای نگهداری جنین است:

«اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی فاطِمَة وَ اَبی‌ها وَ بَعْلِها وَ بَنی‌ها وَ سِرِّ الْمُسْتَوْدَعِ فی‌ها بِعَدَدِ ما اَحَاطَ بِهِ عِلْمُکَ».

پیامبر اکرم (ص) می فرمایند:خدای بزرگ، به زنان مهربان تر از مردان است.

این طرز گفتنت حال آدمو به هم میزنه. پر از نا امیدی😡

یکم قوی باش 😒

منم جفتم پایین بود و آبم میخوردم حالم به هم میخورد حتی آلان که ماه آخرمه هنوز حالت تهوع دارم. یبوستم دارم شدید. خیییلی هم لاغرم اصلا خودم تکون نخوردم ولی خداروشکر بچم خوبه و ماه آخرمه. چه فکراییه میکنی اینایی که گفتی برا خیلیا پیش میاد 

دختراخواهش میکنم ازتون جواب منوبوین من ۱۲هفته بارداریمه پلاکتم شدیدا افت کرده ۷۰هزاره😭خیلی خطرناکه ...

سلام عزیزم مبارک باشه 

من بالای ۲۰ سال هست پلاکتم پایینه

سر بارداریم رسید به ۳۰هزار 

روزی یه پردنیزولون ۲۵ میخوردم 

پردنیزولون ۵۰ رو نصفمیکردم 

تا زایمان رسید به ۶۰ یا ۷۰ هزار 

هیچی هم نشد

الکی نترس میگذره

لایک نفرمایید دوستان به غیر از استارتر عزیز و کاربر محترمی که ریپلای کردم لااقل بفهمم پستم رو خوانده اید  عزیزان .زندگیِ فعلیِ من و شما در برابر زندگیِ بَعدی،بسیار کوتاه،بسیار فرعی وبسیار ریز و گذراست.همچون جرقه ای است که از آتش اجاقی بپرد و گم شود.برای آنکه در زندگیِ بَعدی تا ابد و برای همیشه در آسایش و شادی باشیم ، کافیست همین یک لحظه ی گذرای عمر این جرقه را خوب بمانیم...

عزیزم اینجوری فک نکن روحیتو‌ببر بالا بچه ات گناه داره

منم چیزی نمیتونم بخورم با اینکه ماه اخرمه ولی با دخترم حرف میزنم و بهش میگم همه چی درست میشه جفت منم پایین بود هفته ۳۰رفت بالا

برا یبوست هم سعی کن همون مقدار کم هم ک غذا میخوری چیزای ملین مثل میوه و انجیر و این چیزا بخوری

خدا برگه 

خدایا ب دلامون آرامش بده

چقد ناامید شدی تو هماتوم ک با شیافو استراحت مطلق درمان میشه 

یبوست ک همه زنای باردار میگیرن با نوع غذا کمی درست میشه چرا زور میزنی اخه به خدا توکل کن نگران هیچی نباش عزیزم