2777
2789
عنوان

ریزش مو

156 بازدید | 11 پست

چرا با وجود پیشرفت علم در حد هوش مصنوعی یا شبیه ساز های انسانی هنوز درمانی برای زنای بیچاره ای که ریزش مو ارثی دارن وکچل  میشن پیدا نشده، چرا کسی ب فکر نیست اخه چرا، چفد هزینه ی مرو تراپی و پی ار پی و دارو و محصولات موضعی و ویزیت دکتر و امپول و ویتامین و قرص و هزار تا چیز دیگه الکی بدیم چیزایی که اصلا تاثیری ندارن چرا یکی ب من جواب نمیده، چراا

اره سوال منم هست ۲۰ساله ریزش مو دارم دیگه الان کچل شدم ۷۰درصد موهام رفته

من 18 سالمه دو سه ساله ک ریزش موی  ارثی شدید دارم هر کاری ک بگی کردم اما هیچ دبگه کچلی داره نمایان میشه در کل سرم.  حس میکنم دانشمندا تسلیم شدن و فقط میگن ارثیه همین 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من 18 سالمه دو سه ساله ک ریزش موی  ارثی شدید دارم هر کاری ک بگی کردم اما هیچ دبگه کچلی داره نما ...

واللا ۴،۵تومن هزینه مزو کردم تو زایمان اولم بچه م پسر بود بیشتر از نصف موهام تو حاملگی برگشت تو حاملگی دومم که دختر بود تو بارداری هم موهام میریخت الان تقریبا کچل کامل شدم اون روز تو دعوا شوهرم بهم گفت یه ذره لطافت زنانه نداری شبیه مردایی منظورشو خوب فهمیدم😀

شماره ای چیزی ازش بهم بدین

عزیزم دکتر چعباوی زاده دکتر معروفیه سرچ کن شماره و ادرسشو میاره حالا باز شمارشو برات میزارم ادرسشم تو خیابون ولیعصره چشمی بلدم خودم  باز سرچ کنی میاره 

02188191975

من خودمم همینطوری بودم اخر کاشت مو انجام دادم پیش دکتر چعباوی زاده راحت شدم دیگ خیلی راضیم الان  ...

اخه میگن ک کاشت واسه خانماجواب نمیده؟وندساله مردین؟الان موهاتون کامل پره؟میشه عکس قبل و بعدتون بذاریم اگردارین و میشه ممنون.

موهای من و سه تاخواهرام کاملاریخته و کچلیم هرراهی هم رفتیم درمان نشدیم