خانمبس مدیر عضویت: 1399/04/14 تعداد پست: 14918 عنوان دیگه نا امید شدم | مشاهده متن کامل بحث + 138 بازدید | 16 پست هرسال شبای قدر دعا میکردم وتاصلح ضجه میزدم دیگه انگار نا امیدم امسال هیچ دعایی نکردم.....ولی ناراحتم از این بی ایمانی 1402/01/22 | 23:54 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
خانمبس مدیر استارتر عضویت: 1399/04/14 تعداد پست: 14918 ایشالا به حق همین امشب گره از زندگیتون باز بشه همین که از درون عذاب میکشید خدا میبینه ممنون عزیز دلم خدا به داد هممون برسه
فاطمههههه۷۵۷۱ عضویت: 1398/03/07 تعداد پست: 642 نه این فکرو نکن بدون خدا واقعا آدم تنهاست مخصوصا من که شوهرم اصلا همراه نیست فقط خدا رودارم انشاالله ک خدا کمکت کنه و دستتو بگیره 🌹🌷⚘اللهُ لاَ إِلَهَ إِلاَّ هُوَ الْحَیُّ الْقَیُّومُ لاَ تَأْخُذُهُ سِنَهٌ وَ لاَ نَوْمٌ لَّهُ مَا فِی السَّمَاوَاتِ وَمَا فِی الأَرْضِ مَن ذَا الَّذِی یَشْفَعُ عِنْدَهُ إِلاَّ بِإِذْنِهِ یَعْلَمُ مَا بَیْنَ أَیْدِیهِمْ وَمَا خَلْفَهُمْ وَ لاَ یُحِیطُونَ بِشَیْءٍ مِّنْ عِلْمِهِ إِلاَّ بِمَا شَاء وَسِعَ کُرْسِیُّهُ السَّمَاوَاتِ وَ الأَرْضَ وَ لاَ یَۆُودُهُ حِفْظُهُمَا وَ هُوَ الْعَلِیُّ الْعَظِیمُ. لاَ إِکْرَاهَ فِی الدِّینِ قَد تَّبَیَّنَ الرُّشْدُ مِنَ الْغَیِّ فَمَنْ یَکْفُرْ بِالطَّاغُوتِ وَ یُۆْمِن بِاللّهِ فَقَدِ اسْتَمْسَکَ بِالْعُرْوَهِ الْوُثْقَیَ لاَ انفِصَامَ لَهَا وَاللّهُ سَمِیعٌ عَلِیمٌ.اللّهُ وَلِیُّ الَّذِینَ آمَنُواْ یُخْرِجُهُم مِّنَ الظُّلُمَاتِ إِلَی النُّوُرِ وَالَّذِینَ کَفَرُواْ أَوْلِیَآۆُهُمُ الطَّاغُوتُ یُخْرِجُونَهُم مِّنَ النُّورِ إِلَی الظُّلُمَاتِ أُوْلَئِکَ أَصْحَابُ النَّارِ هُمْ فِیهَا خَالِدُونَ.»🌹🌹🌹لطفا براسلامتی خونوادم بخونید