2777
2789

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

بتونم تغییر رشته‌ بدم با اونی ک میخام ازدواج کنم 

خدایاااا قربونت برم مگ خاسته ی زیادیه بزار بشه تا عمر دارم نوکریتو میکنم 🥺🤍

کاربری دو نفره ⭕️ رد نکن امضامو تروخدااااا واسه نیتم دعا می‌کنی 🥲💔

ظهور امام زمان

سلامتی همه پدر و مادرا

و قبولی کنکور:)

ولی خداییش تگمون کن بیایم

توی تایپیکای کنکوری لطفا تگم کنید🥲یه جایی تو بچگیامون واسه آخرین بار رفتیم تو کوچه و با دوستامون بازی کردیم بدون اینکه بدونیم آخرین بار بوده...:) ما که تقصیری نداشتیم جز آرزوهای بزرگ🖤+‌‌‌.. برای  اینکه به اون چیزی ک بخوام برسم یه صلوات میفرستی:)‌‌‌‌‌         

اول اینکه بتونم با خودم کنار بیام و خودمو دوست داشته باشم

روحیاتمو درست کنم و افسردگی رو بزارم کنار

رژیم بگیرم و تا سال دیگه حداقل ۸ کیلو کم کنم

درسمو بهتر بخونم و تاپ بشه نمراتم

باشگامو سر وقت برم و بتونم بدن خوبی بسازم

اعتماد به نفس خودمو ببرم بالا

دو تا کتاب غیر درسی بخونم تا سال دیگه

آدم مرتبی بشم و به زندگیم نظم بدم

خودمو بابت تموم اشتباهاتی که خواسته و ناخواسته انجام دادم ببخشم🌱

✨من و خانه هردو خوبیم ،اما هنگامی که شب فرا می‌رسد از چشمانِ من اشک و از دیوار خانه غم می‌ریزد✨

سلامتیم

پیشرفت درسیم

یک دختر ناز نازی که عاشق موسیقی🎶 و رقص 💃🏻 با ناخن های نچرال لاک زده 💅🏻مهربووون🥺یکم نا امید از زندگی💔عاشق اهل بیت و امام حسین 🥲 سهراب سپهری میگه:زندگی ذره ی کاهیست که کوه اش کردیم زندگی نام و نکوییست که خارش کردیم 🧷اگر دوست داشتی از ته دلت بگو خدایا میشه این کاربر و به آرزو هاش برسونی؟ کارما میگه:به این دنیا انرژی خوب بده مطمئن باش از غیر منتظره ترین راه ها به خودت برمیگرده اره دوست عزیز افکار و کلمات شما انرژی دارند مواظب افکار و حرف هاتون باشید 🌿