2777
2789
عنوان

کلاس ژیمناستیک واسه ۵ ، ۶ سال

509 بازدید | 10 پست

سلام خوشگلا 

پسرم ۵ سالش تمام شده . هیچ کلاس ورزشی تا الان نرفته . میخوام بزارم ژیمناستیک به نظرتون براش خوبه؟ میشه اگر تجربه دارید برام بگید 

اینکه اصلآ خوبه یا نه ؟ بچه ها دوس دارن ؟ زود یا دیر نیست ؟ خلاصه بگید چجوری یاد میدن بهشون 

دخترم ۵ سال و نیمش هست یک سال و نیم هست میره ژیمناستیک 

ورزش خوبی هست فقط باید مربی خوبی داشته باشه 

جایی که میپرن زیرش نرم باشه که به صفحه رشد بچه آسیب نزنه 

از سرزنش دوست تا مضحکه دشمن /تاوان تو را می‌دهم هر روز 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ععزیزم میگی هزینه هاش چطوره . ثبت نام ، هزینه لباس .....

مآهی ۳۵۰ شهریه 

۲۵۰ هم دادم لباس 

سالی ۵۰ هم هزینه بیمه هست 

برای ثبت نام هم که شناسنامش رو بردم و پدرش هم اومد و رضایت نامه امضا کرد 

بعضی جاها لازمه از خانه بهداشت گواهی سلامت پوست و مو هم بگیری که بچه بیماری مسری نداشته باشن

از سرزنش دوست تا مضحکه دشمن /تاوان تو را می‌دهم هر روز 

پسرمنم۵سالشه خیلی دلم میخواد بره یبار میگه میرم یبار میگه وای نمیتونم سخته😒میخوام خودش انتخاب کنه ی رشته ورزشی ببرمش خیلی وابسته بمنه نمیدونم چجوری وازچ دری وارد شم راضی شه یکم از جو خونه دوربمونه

دشمن یک تک تیراندازکوراست ولی دوست خیلی خوب میدونه ازکجابزنه💔💔💔💔
پسرمنم۵سالشه خیلی دلم میخواد بره یبار میگه میرم یبار میگه وای نمیتونم سخته😒میخوام خودش انتخاب کنه ی ...

منم دقیقا میخوام از کارتون و گوشی دور بشه 

باباش میگه ببر ژیمناستیک ولی از یه جهت میگم میترسم نمونه

منم دقیقا میخوام از کارتون و گوشی دور بشه  باباش میگه ببر ژیمناستیک ولی از یه جهت میگم میترسم ...

منم همینطور☹️چقد بچه داری سخته،بچه دیگه ندارید

دشمن یک تک تیراندازکوراست ولی دوست خیلی خوب میدونه ازکجابزنه💔💔💔💔
منم همینطور☹️چقد بچه داری سخته،بچه دیگه ندارید

نه همین یکی رو دارم 

اینم والا یه کلاس میخوام بنویسم از ترس مریضی و کرونا و صدتا کوفت دیگه میترسم ..... همش استرس دارم نکنه از کسی مریض بشه نکنه دست و پاش آسیب بببینه