2777
2789
عنوان

🔴😣 دوقلو هارو باهم واکسن بزنم بهتره ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 264 بازدید | 19 پست
قبلش بهشون استا بده بعدشم هر۶ساعت بده بنظرم باهم واکسنشونو بزنی بهتره کمپرس یخ اولش بزارفرداش کمپرس ...

اتفاقا باید حسابی ماساژ بدی.واکسن دوماهگی واکسن‌ پنج گانست که اگه ماساژ ندی ورم میکنه و نوزاد اذیت میشه

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

جدی؟ استامینوفن دادین شما ؟ میشه یه کم کارای قبل و بعدش رو بهم بگید که چیکار کردین 

واسه دوماهگی قبلش استفامینوفن ندادم واکسن و که زد تو خونه بهش دادم،هر چهارساعت دو برابر وزنش،از این کیسه یخ ها بخر از لوازم پزشکی هر یک ساعت پنج دقیقه بذار رو واکسنش،روز دوم حوله گرم بذار....اگه هم خیلی اذیت شدن قنداق شون کن پاهاشونو تکون ندن....

✨اونایی که میگن انسان یکبار متولد میشه کسایین که معجزه ها رو باور ندارن✨تو معجزه ی من شدی✨y✨چه خوب شد که اومدی💞 عُمرَم رو عُمرِت بچه جون🤍✨

اتفاقا باید حسابی ماساژ بدی.واکسن دوماهگی واکسن‌ پنج گانست که اگه ماساژ ندی ورم میکنه و نوزاد اذیت م ...

واسه من که اصلا اذیت نشد ماساژم ندادم 

فقط استامینوفن دادم و تب شو چک میکردم‌....

✨اونایی که میگن انسان یکبار متولد میشه کسایین که معجزه ها رو باور ندارن✨تو معجزه ی من شدی✨y✨چه خوب شد که اومدی💞 عُمرَم رو عُمرِت بچه جون🤍✨