2777
2789

پرداخت درب منزل باشه خوشمزه هم باشه.رمز پویا ندارم از اسنپ فود بگیرم خیلی دلم کباب میخواد😭😭😭

اینستاگرام لباس بچگونه م👶🏻Torob_cheh_kids

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ما مسافرت اومده بودیم تبریز یه کباب پزی تو راسته ای که موزه هست به نام کباب بناب همه کاراش همونجا انجام میدادتخته کاریش هم همونجا جلو چشم بود نون هم خودش میپخت  خیلی خوشمزه بود باید منتظر میموندیم صندلی ها خالی میشد تا بتونیم بشینیم شاید پرداخت درمحل هم داشته باشه

ما مسافرت اومده بودیم تبریز یه کباب پزی تو راسته ای که موزه هست به نام کباب بناب همه کاراش همونجا ان ...

مرسی عزیزم

بگردممم کبابی  اصلانی زنگ‌بزن ببین میفرسته

عزیزم من همین الان کبابمو خوردم و کلی ام دعات کردم.اصلا اونو یادم نبود.خدا بهت میلیونها بده عزیزم💋

عزیزم من همین الان کبابمو خوردم و کلی ام دعات کردم.اصلا اونو یادم نبود.خدا بهت میلیونها بده عزیزم💋

عزیز دلمممم

نوش  جونت

بخدا اگر میگفتی که نداری شمارشویا نمیتونی‌ پامیشدم میرفتم اونجا برات سفارش  میدادم

چشم نینیت دنبالش  نمونه

بخاطر شلی تنبان یه نر و حفظ ایمان نداشتشون،منِ زن نمیرم تو گونی.عرزشی بازی  هم ممنوع