2777
2789
عنوان

اسم دختر اصیل ایرانی و ساده و شیک

| مشاهده متن کامل بحث + 3085 بازدید | 48 پست

آوین  ارغوان  آیدا   ماهور   آریانا 

دیانا هم قشنگه اما خب اسم اوستایی و یونانی  ریشه اش هست اما در کل بین المللی هست 

گاهی چقدر آدم دلش برای یک خیال راحت تنگ میشود                          🙃🤍🌱

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فاطمه خانم خودش که اینهمه داره بارداری و مشکلاتشو میکشه باید در مورد اسم بچشنظر بده نه بقیه ی زنها تو یه سایت

همینجوریش یه شهر بام بَده..تو سمت من باش عذابم نده💔🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶      یکروز بالاخره آخرین کسی که تو رو میشناسه میمیره! و خاطرت برای همیشه فراموش میشه....! پس از زندگیت لذت ببر❣️

لیلی.ملِکا.آسمان.مسیحا.سارا.

و عشق اگر با حضور همین روزمرگی ها عشق بماند ،عشق است.........سادگیم را،یکرنگیم را به پای حماقتم نگذار..انتخاب کردم که ساده باشم و دیگران را دور نزنم.وگرنه دروغ گفتن و بدبودن و ازار و فریب دیگران آسانترین کار دنیاست.بلد بودن نمی خواهد.
خب هم فکری و نظر خواستن که مشکلی نداره

داره

لااقل سرچ کن تو نت

من خودم باشم حسابی از دست شوهرم ناراحت میشم

یعنی چی؟😠😠

همینجوریش یه شهر بام بَده..تو سمت من باش عذابم نده💔🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶      یکروز بالاخره آخرین کسی که تو رو میشناسه میمیره! و خاطرت برای همیشه فراموش میشه....! پس از زندگیت لذت ببر❣️
2810