2777
2789
اره از دیشب چنتا پشت سرهم دارن میگیرن صبم ساعت ۶یکی گرفتن انقد بچمو سوراخ سوراخش کردن😔

ای بابا بیمارستان بردی؟من دستگاه آوردم خونه بعد دو روز بردم چک کرد گفت خوب تموم شد اومدم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

۲۰روزش ک بود دکتر گفت خطرناکه باید تا الان از بدنش بیرون میرف چون نرفته حتما باید بستریع شع 

خواهرزاده من تا ۴۰ روزگی داشت دکترش هم گفت خوب میشه به مروز خوبم شد بیمارستانا همینن زود بستری ازمایش و اینا بار آدم میکنن

خواهرزاده من تا ۴۰ روزگی داشت دکترش هم گفت خوب میشه به مروز خوبم شد بیمارستانا همینن زود بستری ازمای ...

چی بگم والا.منم خودم دوس نداشتم بستریش کنم اما خیلیا گفتن ما اینجوری مورد داشتیم ک آخرش خون بچرو عوض کن وحشت کردیم خودمو شوهرم

دیگه ترجیح دادم بستریع شه

چی بگم والا.منم خودم دوس نداشتم بستریش کنم اما خیلیا گفتن ما اینجوری مورد داشتیم ک آخرش خون بچرو عوض ...

اگ هی چک کردین مدام داشت میرف بالا اون خطرناکه

ی ذره تحقیق کنید ی ذره سرچ کنید

ب حرف این و اون بچه رو اذیت نکنید

اگ هی چک کردین مدام داشت میرف بالا اون خطرناکه ی ذره تحقیق کنید ی ذره سرچ کنید ب حرف این و اون بچه ...

ن فدات شم ببین ما ی هفتش ک بود رفتیم آزمایش برا زردیش گرفتیم گفتن رو ۱۲ونیم هستش پیش چنتا دکتر بردیم گفتن نیازی نیس پایین میاد چن روزی صبر کنید اگ دیدین هنوزهم زرده اونوقت دوباره برا آزمایش دوباره بیارینش. دخترم خوب شد تا اینکه دوباره بالا گرفت اومدیم آزمایش گفتن ۱۱‌نیمه...باز پیش دوسه دکتر نشون دادیم گفتن چون روزش بالاس ینی ۲۰روزشه خطرناکه و باید تا الان کمتر میشد !!!

ن فدات شم ببین ما ی هفتش ک بود رفتیم آزمایش برا زردیش گرفتیم گفتن رو ۱۲ونیم هستش پیش چنتا دکتر بردیم ...

ن نگران نباش منم انقد حرص خوردم 

خودش میاد پایین. ازمن دوماهه شد خوب شد . فک کن🥴

بالای 15نره فقط

هرچند دراصل بالای 20خیلی خطرناکه و بستری میکنن