2777
2789
عنوان

شوهرم میگه یا کار یا درس

| مشاهده متن کامل بحث + 323 بازدید | 32 پست

کار البته اگه تضمینی هست

اگر که به برنامه زندگی پس از زندگی علاقه دارین بهتون پیشنهاد میکنم که این مستند صوتی رو هم گوش کنین. https://aminikhaah.ir/%d9%85%d8%b3%d8%aa%d9%86%d8%af-%d8%b5%d9%88%d8%aa%db%8c-%d8%b4%d9%86%d9%88%d8%af  هرکاری کردم آبی نشد. دستتونو روش نگه دارین، بعد که آبی شد بزنین روی باز کردن

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بالاخره مجموعه ای از دلایل باعث میشن آدم تصمیمی رو اتخاذ کنه 

ببینید شرایط تون مستعد کدوم هستش 

مثلا نیاز مالی دارید 

یا میتونین به درس تمرکز کنین و دنبال ادامه تحصیل باشید 

پزشک ( MD _ Ph.D - genetics ) 
کار و درس خوندن تو پیام نور که کلاس نداشته باشه

نمیزاره میگه یکیش

لطفا با گذاشتن هرچه سریع تر عکس خود از حاملگی ناخواسته به روز رسانی کاربر ها جلوگیری کنید.)هزار بار خوردم زمین هر بار قوی تر از قبل بلند شدم.همیشه میگن به مو میرسه ولی پاره نمیشه.اگه برگردم گذشته هیچ چیزی رو تغییر نمیدم، هیچ کدوم از اشتباهامو درس نمیکنم، اتفاقایی که توی گذشته افتاد اشتباهایی که کردم راهای غلطی که رفتم باعث شدن که الان من بهترین ورژن از خودمو داشته باشم، اگه اونا نبودن قدرت و درکو شعور الانو نداشتم.عشق شیرین ترین اشتباه من بود.
پشیمون نشدی؟

پشیمون نه ولی هنوزم دلم میخواد یه جوری بتونم همزمان درآمد هم داشته باشم.

بعدشم بعد درس میتونی بری سرکار ولی بعد سرکار به این راحتی ها نمیشه درس خوند اصلا بعدی وجود نداره

بسم الله الرحمن الرحیم
معلم شی همش با بچه ها کل کل کنی عصابت خورد شه بیخیال بابا 

اینقدر سر دانشگاه سرکوفت زدن بهم عقده ای شدم

لطفا با گذاشتن هرچه سریع تر عکس خود از حاملگی ناخواسته به روز رسانی کاربر ها جلوگیری کنید.)هزار بار خوردم زمین هر بار قوی تر از قبل بلند شدم.همیشه میگن به مو میرسه ولی پاره نمیشه.اگه برگردم گذشته هیچ چیزی رو تغییر نمیدم، هیچ کدوم از اشتباهامو درس نمیکنم، اتفاقایی که توی گذشته افتاد اشتباهایی که کردم راهای غلطی که رفتم باعث شدن که الان من بهترین ورژن از خودمو داشته باشم، اگه اونا نبودن قدرت و درکو شعور الانو نداشتم.عشق شیرین ترین اشتباه من بود.
بستگی به ادمش داره اگه زرنگ و با برنامه باشی به جفتش میرسی یکی دائم تو خونه است خونش داغونه یکی ب ...

منم دوس دارم دوتاشو انجام بدم نمیزارههه