2777
2789
عنوان

اونایی ک در مورد اجنه میدونن ببان

| مشاهده متن کامل بحث + 1074 بازدید | 142 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من آدمی که جن داره دیدم  حتی با جن حرف هم زدم شاید فک کنید دروغ میگم چون خودمم حرف شمارو باور ...

فارسی حرف میزنه؟

اگر بودنمان مرزهای زندگی کسی را وسعت داده،می ارزیم وگرنه که هیچ...
بعد پنج دقیقه از بین رفت حتی مامانم تعجب کرده بودمال دوهفته پیش این قضیه 

وا خوب شاید خودتو خاروندی.

سال اول ازدواجمون ی خونه ی قدیمی کرایه کرده بودیمدو طبقه بود پایین صاحبخونه بود ما بالا بودیم در ورودی چوبی ازاین معمولیا بود بعد شوهرم صبح که میرفت دروقفل میکرد ی روزایی اگه یادش میرفت قفل کنه تو عالم خواب وبیداری میدیم قشنگ صدای در میاد درمون باز میشه دوتا پسر کچل یکیشون یازده دوازده ساله یکیشونم پونزدهرساله اینا هی از روم میپریدن از اینور تشک میپریدن اونور من میدیدمشون ولی نمیتونستم تکون بخورم یهو از خواب میپریدم میدیم شوهرم درو یادش رفته قفل کنه خدا شاهده عینه چن باری که دروقفل نکرده بود عین همین خواب برام تکرار شد ولی با این حال به این چیزا زیاد اعتقاد ندارم ینی نمیترسم

اره توی بدن یکیه که میشناسم اوایل حرف نمیزد رفت پیش یه دعا نویس به حرفش اورد یکم با لکنت حرف میزنه

چ عجیب 

نمیترسی ازش؟

اگر بودنمان مرزهای زندگی کسی را وسعت داده،می ارزیم وگرنه که هیچ...
2810