2777
2789
عنوان

اعلام قیمتدرب کارخانه خودرو

| مشاهده متن کامل بحث + 302520 بازدید | 20407 پست
سلام دوستان شبتون بخیرخبری از ثبت نام دور جدید ایران خودرو نیست؟بنظرتون ماشینای سایپا در حد ایران خو ...

چندروزدگه میزارن البته تااخرماه

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید 
مرسی عزیزمبنظر شما شاهین دنده ای اتومات از پارس تیوفاو بهتره؟قیمت کارخونشون تقریبا نزدیک به هم هست،، ...

ایرانخودروبذاره هم پارس نداره به بقیه ماشیناش فکرکن

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم برای ثبت نام سایپا باید پلاک فعال نداشته باشی؟برای ایرلن خودرو چطور

دفعه قبل پلاک فعال ایرادی نداشت فقط شرط 48ماه بود

این قیمت‌ها چیهالان شاهین اتومات ۹۰۰تومنه؟؟؟کارخونه؟؟؟

نه 739تومن وپژوهنوزتاخیرداره برات پیامک تکمیل وجه اومدیانه؟

نه 739تومن وپژوهنوزتاخیرداره برات پیامک تکمیل وجه اومدیانه؟

میگم کاموا اگه تا آخر آذر واسم پیام تکمیل وجه نیاد ممکنه هر رفتاری ازم سر بزنه   

حتی ممکنه دیگه اختیار پستامم نداشته باشم 🔞

به کجا خواهی رفت با این ویرانی که خودِ تویی...
وای من چقد حواس پرتمفکر کردم نوشته شرط گواهینامه رو برداشتن یا نهدرکل همه شرطا یادم رفته

اشکال نداره

میگم کاموا اگه تا آخر آذر واسم پیام تکمیل وجه نیاد ممکنه هر رفتاری ازم سر بزنه حتی ممکنه دیگه اختی ...

من میرم ریش گرومیذارم  تااخراذربیاد

من میرم ریش گرومیذارم تااخراذربیاد

دستت درد نکنه عشقم

اگه تا یلدا پیام نیاد اواین روز زمستون اینجا گرد و خاک میکنم

خدا شاهده تهدید نیستا فقط دیگه صبرم تموم شده

به کجا خواهی رفت با این ویرانی که خودِ تویی...
دستت درد نکنه عشقماگه تا یلدا پیام نیاد اواین روز زمستون اینجا گرد و خاک میکنمخدا شاهده تهدید نیستا ...

انشالله که میادتوهم حق داری من امروزدرگیرشدم  

کاموا جان این خبر رو تو اینستا دیدم.شما درجریان هستید که درسته یانه؟شاهین دستی پاییز تحویل نود روزه ...

چندروزقبل گفتم چندصدتاازشاهیناپاییزرفتن گلم

ایرانخودروبذاره هم پارس نداره به بقیه ماشیناش فکرکن

مرسی عزیزم

همین اسممون در بیاد،هر چی باشه خوبه

شما نمیدونید چقد بلوکه میشه این دفعه؟

مثل دفعه قبل ۲۳۰ تومنه؟

من افتادم توی یه چاهِ پنج متری و تو،،،یه طناب سه متری برام انداختی پایین....بگم نیستی، دروغ گفتم...بگم هستی، خیلی کمه):                                                         برایت نوشته بودم که از وضع موجود به ستوه آمده‌ام و در فکر نجات دادن خود هستم؛ زمان زیادی گذشت، اما حقیقت این است که مفهوم «نجات» حتی نزدیک هم نشد به این امپراطوری خاکستر و ویرانی.
مرسی عزیزمهمین اسممون در بیاد،هر چی باشه خوبهشما نمیدونید چقد بلوکه میشه این دفعه؟مثل دفعه قبل ۲۳۰ ت ...

اون نامه من دیدم نوشته بودپول  میخواد وشاید مثل سایپابرگزارکنه