2777
2789
عنوان

اعلام قیمتدرب کارخانه خودرو

| مشاهده متن کامل بحث + 301312 بازدید | 20326 پست
من اطلس مادران نوشتم برا بهمن هنوز که خبری نیس از دعوتنامه

منم طرح مادران خبرمرگم سهند  هشت ماه ثبت نام کردم 230تومنم دادیم

فدای چهارتا دخترام   قربون سه تاپسرام  دور هفت تاتون بگردم   

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من مه ثبت نام کردم طرح مادران مثل سگ پشیمونم پولامو 8ماهه خابوندن طلاهامو فروختم باقرض وقوله حال ...

کی ثبت نام کردی؟ وقراربودتحویل کدوم فصل باشی

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید 
بنظرم زودترتکمیل وجه کن چون ممکنه ظرفیت محدودباشه نه زیاد ماشینایی از22بهمن به بعدپلاک شن 404میشن

چشم عزیزم

ممنون که گفتی بهم نمیدونستم🙏

خدای خوبم...خدای مهربونم...امیدم فقط به خودته...مطمئنم ناامیدم نمیکنی...خدایااا تو بساز...تو بسازی قشنگتررره😍خدایاااا شکرررت...خداجونم خودت مواظب تو دلیم باش...هدیه ای که بعد از کلی سختی بهمون بخشیدی،سلامت برسون بغلمون❤ خدای مهربونم...فقط به خودت سپردمش.....خدایا شکرت.........از این معجزه های شیرین قسمت همه ی منتظرا...الهی آمین...
چشم عزیزمممنون که گفتی بهم نمیدونستم🙏

بعضی مواقع اینجورمیشه  

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید 
بعضی مواقع اینجورمیشه

درسته

زودتر واریز کنیم خیالم راحت میشه...

کاموا جان شما اطلاع داری که دعوتنامه های جدید که از ۱ آذر صادر شده همه با قیمت قبلی هست؟

من به قیمتی که گفتن واریز کنیم شک میکنم میگم نکنه ۳۹۳ میلیون هست ما اشتباه دیدیم بعد دوباره میرم تو سایت میبینم زده ۲۹۳ میلیون...داستانی داریم یعنی😂

خدای خوبم...خدای مهربونم...امیدم فقط به خودته...مطمئنم ناامیدم نمیکنی...خدایااا تو بساز...تو بسازی قشنگتررره😍خدایاااا شکرررت...خداجونم خودت مواظب تو دلیم باش...هدیه ای که بعد از کلی سختی بهمون بخشیدی،سلامت برسون بغلمون❤ خدای مهربونم...فقط به خودت سپردمش.....خدایا شکرت.........از این معجزه های شیرین قسمت همه ی منتظرا...الهی آمین...
کی ثبت نام کردی؟ وقراربودتحویل کدوم فصل باشی

سلام کسی که یه سال پیش از ایرانخودرو ماشین تحویل گرفته میتونه بهمن موتور ثبت نام کنه؟

فالگیر: موهاش مشکیه دوتا هم چشم داره  دختر: واااااااااای این که همه چیو میدونهههه                                                                                                                    نفهمیدم اینجا که هستم تقدیر منه یا تقصیر من❤ 

درستهزودتر واریز کنیم خیالم راحت میشه...کاموا جان شما اطلاع داری که دعوتنامه های جدید که از ۱ آذر صا ...

اره عزیزاذرگفتن باتخفیفه

کاموا جان اینو پرسیدیکاموا جون بنظرت برای شاهین دنده ای زمستان باز پیامک تبدیل میدن یا اینسری خودش ...

اره اماپیچونداخرم ساعت حرف زدم 3تاحرف مختلف زداول گفت آره g میفرستن بعدگفت توپیشنهادات شرکت اتومات هست 

خوبه برای فروش ثبت نام کنیم یانه؟

الان داری پولشوبدی وتکمیل وجه کنی اره

سلام کسی که یه سال پیش از ایرانخودرو ماشین تحویل گرفته میتونه بهمن موتور ثبت نام کنه؟

نه

2810