2777
2789
عنوان

اعلام قیمتدرب کارخانه خودرو

| مشاهده متن کامل بحث + 302264 بازدید | 20379 پست
سلام عزیزمپیش فردش سایپا کدوم قسمت ببینم کدوم مرحله هستم؟ وارد سایت میشم فقط مبلغ پیش پرداخت رو میتو ...

کدپذیرش وشماره قرادادداری‌

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شماره درخواست رو فقط دارمداخل سایت مبلغ پیش پرداخت و کد نمایندگی د نوع محصدل رو میزنه

مگربرگه قراردادت ازنمایندگی نگرفتی؟

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید 
نه نمایندگی گفت تحویل اسفندماه هست قرارداد ننیخاد بگیری همون موقع تحویل ماشین بیا.باید میرفتم،؟؟

میگرفتی بهتربوداماالانم ایرادنداره اماتوسایت نمیتونی مراحلشوببینید البته ازشمافعلا درمرحله تخصیصه

میگرفتی بهتربوداماالانم ایرادنداره اماتوسایت نمیتونی مراحلشوببینید البته ازشمافعلا درمرحله تخصیصه

عزیزم من شنیدم ایانخودرواحتمالابهمن ماه ثبت نام داره نمیدونی ابن دفعه قرعه کشی یاتاتکمیل ظرفیته؟

سلام عزیزم تکلیف رزرو ایران خودرو طرح فوق العاده کی معلوم میشه؟

گفتن این هلته

عزیزم من شنیدم ایانخودرواحتمالابهمن ماه ثبت نام داره نمیدونی ابن دفعه قرعه کشی یاتاتکمیل ظرفیته؟

گفتن اخرسال داره وبدون قرعه هست