2777
2789
عنوان

اعلام قیمتدرب کارخانه خودرو

| مشاهده متن کامل بحث + 302246 بازدید | 20378 پست
یازده تا آپشن هستن بیشتر ازچهل تومن میشن اگه همه رو انتخاب کنی بری نمایندگی لیستو بهت میده

شما خبر داری این سامانه سخا چه جوریه. من رفتم سایت . خودمون میتونیم از سایت بگیریم یا نمایندگی میگیره؟؟؟زمان بره؟؟؟

کسایی که می‌خوان ختم سریع قرآن انجام بدهند از روخوانی تحدیر استفاده کنن.یا برنامه رو خوانی قرآن تحدیر نصب کنن.
سلام از بهمن خودرو خبر ندارین؟یا کرمان خودرو

بهمن موتور ثبت نام داشت برای من پیام اومده بود طرح مادران میتونی برای ماشین ریسپکت ثبت‌نام کنم تا دوم شهریور مهلت داشت ولی من ثبت‌نام نکردم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

شما خبر داری این سامانه سخا چه جوریه. من رفتم سایت . خودمون میتونیم از سایت بگیریم یا نمایندگی میگیر ...

سری اول که پول واریز کردی نرفتی سامانه سخا؟

بایدبری کافی نت  اون انجام میده کدی برا گوشیت میاد نگه میداری تا مامور پست بیاد دم درتون کدوبراش میخونی اونم تایید میکنه بعد میری کافی نت پرینت تاییدشو میگیری میبری پارسال براما یه هفته طول کشید مامور نمیومد

اللهم عجل لولیک الفرج 🌹
بهمن موتور ثبت نام داشت برای من پیام اومده بود طرح مادران میتونی برای ماشین ریسپکت ثبت‌نام کنم تا دو ...

رسپکت نه فیدلیتی و اینا 

انصاف نباشد که من خستهِ رنجور پروانه او باشم و او شمع جماعت

سلام امروزم میتونیم اولویت هام رو تغییر بدیم یا نه؟

🔹تمامی متقاضیان گرامی که در مهلت مجاز تعیین شده (ساعت ۲۴ روز جمعه ۱۴۰۳/۰۶/۰۲) پس از طی مراحل لازم  نسبت به ثبت درخواست خرید (اولویت بندی) در  سامانه ikcosales.ir  اقدام کرده‌اند، باید ظرف مهلت شش روزه در نظر گرفته شده از روز یک‌شنبه ۱۴۰۳/۰۶/۰۴ تا ساعت ۲۴ روز جمعه ۱۴۰۳/۰۶/۰۹، ضمن مراجعه مجدد به سامانه ikcosales.ir  با ورود به قسمت «جزییات سفارش» نسبت به تعیین روش فروش (فوق العاده و یا پیش فروش) محصولات انتخابی اقدام کنند.

🔹بزودی پس از تعیین زمان برگزاری مراسم قرعه‌کشی، متعاقباً اطلاع رسانی های لازم از طريق كانال های رسمی این شرکت انجام خواهد شد.

سلام امروزم میتونیم اولویت هام رو تغییر بدیم یا نه؟

سلام اره

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید 
شما خبر داری این سامانه سخا چه جوریه. من رفتم سایت . خودمون میتونیم از سایت بگیریم یا نمایندگی میگیر ...

الان بعضی نمایندگیاخودشون میگیرن پولشم ازخریدارمیگیرن

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید 
الان بعضی نمایندگیاخودشون میگیرن پولشم ازخریدارمیگیرن

سلام خسته نباشین ببخشید میشه یه سوال بپرسم

من شاغل نیستم گواهینامه هم ندارم ایا شرکتی قبول میکنه من بدون گواهینامه تو قرعه کشی ثبت نام کنم شاید اسمم دربیاد با پول حواله اش بتونم پول دانشگاهمو جور کنم؟

شبیه مه شده بودی!نه می‌شد در آغوشت گرفت و نه آن‌سوی تو را دید! تنها می‌شد در تو گم شد که شدم…

سلام خسته نباشین ببخشید میشه یه سوال بپرسممن شاغل نیستم گواهینامه هم ندارم ایا شرکتی قبول میکنه من ب ...

سلام ایندفعه گذشت ایرانخودروگواهینامه نمیخواست  صبرکنیدتااسفند

سلام ایندفعه گذشت ایرانخودروگواهینامه نمیخواست صبرکنیدتااسفند

حدودا میدونین چقدر پول مسدود باید واریز کنیم؟

شبیه مه شده بودی!نه می‌شد در آغوشت گرفت و نه آن‌سوی تو را دید! تنها می‌شد در تو گم شد که شدم…