2777
2789
عنوان

اعلام قیمتدرب کارخانه خودرو

| مشاهده متن کامل بحث + 303327 بازدید | 20461 پست
اره منم مرددم پس یعنی هایما ۸۰۰ تومن نیست و بیشتر میشه؟

فک نمیکنم ۸۰۰ بمونه

چون شنبه شورای رقابت جلسه داشتن برای بررسی افزایش قیمت خودروهای مونتاژی.

خوب هایما فیلیدیتی دیگنیتی ریسپکت لاماری و بقیه شاسیا و سواری های چینی همشون مونتاژی ان دیگه.

خوب اون ۱۰۰ تومن آزاد میشه تا طبق فراخوانی که خودروساز داده پول واریز کنیم. اگه تحویل ۳ماهه باشه، شا ...

راست میگیا

از بلوکه درمیارن که بعدا واریز کنیم براشون

تو سایت کسایی که نتونستن ثبت نام کنن چه بلبشویی راه انداختن که اره سرتونو کلاه گذاشتن و پولتونو میدن میگن برید و ...😐

به کجا خواهی رفت با این ویرانی که خودِ تویی...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

فک نمیکنم ۸۰۰ بمونه چون شنبه شورای رقابت جلسه داشتن برای بررسی افزایش قیمت خودروهای مونتاژی. خوب ه ...

خب پس یعنی ناراحت نباشم 😅

قیمتشو نگاه میکردم شدیدا دلم هایما میخواست 

راستی عزیزم فضولی نباشه شما ماشینو واسه استفاده گرفتی یا میفروشیش؟

اگه دوست نداشتی جواب نده 🌺

اگر مبلغی اضافه داری اردیبهشت یه ماشین دیگه هم ثبت نام کن من انشاالله اینکارو میکنم

پولم دستم نیست الان واسه اردیبهشت

والا هنوز تصمیم نگرفتم بازم ینویسم یا نه

واسه اون هم واقعا مرددم

گاهی هم میگم شریکی یدونه بنویسم 

راست میگیا از بلوکه درمیارن که بعدا واریز کنیم براشون تو سایت کسایی که نتونستن ثبت نام کنن چه بلبش ...

نه این حرفا که اساسن درست نیس

حالا اینا هر قصدی ام که داشته باشن، انقدررر که رک نمیان دزدی کنن. 

نه این حرفا که اساسن درست نیس حالا اینا هر قصدی ام که داشته باشن، انقدررر که رک نمیان دزدی کنن.&nbs ...

اره بابا

مخصوصا مرحله اولو خوب پیش میبرن واسه جلب اعتماد

اگر مبلغی اضافه داری اردیبهشت یه ماشین دیگه هم ثبت نام کن من انشاالله اینکارو میکنم

بچه ها من اصلا روی اینو ندارم که از کسی بخوام کدملیشو بده. درحقیقت هم میترسم بعدا منت بزاره سرم، هم اینکه میترسم اصلا باعث دلخوری بشه و طرف مقابل بزنه زیر حرفا.

سلام بچه ها میگم هیچکدومتون نمیخواید ماشین سفارشیتونو تغییر بدین؟ من موندم اتوماتش کنم یا نه

سلام گلم همینا رو معلوم نیس کی بدن بلبشوییه ایرانخودرو .حالا بیای عوض کنی بعد بگن ثبت نشده و کلا همون قبلی ام بهت ندن یا دبه کنن.بعدم عوض کنی دوباره باید صبرکنی قرعه کشی کنم بین اونا ک تغییر دادن بیینی کی اسمت دربیاد.اصلا عاقلانه نیست

انسانیت دین خاصی ندارد،همین که در میان مردم زندگی کنیم ولی هیچگاه به کسی زخم زبان نزنیم،دروغ نگوییم و دلی را نشکنیم یعنی انسانیم.
چه تصمیمی؟😂

ببین فرزانه جون من هرچی فکر کردم هایما بزنم دوتا فکر کردم یکی اینکه ویرایش خودش شاید داستانی بشه دوم اینکه خیلی زیر بار قرض و قسط میرفتم جدای اونم من نهایت ۸۰۰ میتونستم جور کنم با همه چی، ضمن اینکه امسال از لحاظ مالی نابود میشدم میرفتم زیررر خط فقر😅

بجاش اومدم گفتم خب برای سورن باید ۳۷۰ پر کنم ۱۰۰ که هست بازم خودمو بندازم سختی صفر بشم وامم بگیرم اینو اینجوری پر کنیم ماشین خودمونم بمونه اماااا دیدم بازم اینجا باخته

بجاش تصمیم قطعی گرفتم انشاالله سورن رو با پول ماشین خودمون پر کنیم اینجوری ۱۰۰ تومنمونم هست با همین ۱۰۰ تومن یه ۲۰۶ تیپ دو سری بعد بنویسم مابقیشو یه وام ۱۰۰ تومنی بگیرم یکمم خودم بذارم میتونم پر کنم

بنظر خودم این بهترین راهه انشاالله که برام هموار بشه بتونم انجامش بدم

بچه ها من اصلا روی اینو ندارم که از کسی بخوام کدملیشو بده. درحقیقت هم میترسم بعدا منت بزاره سرم، هم ...

اره منم نمیتونم اعتماد کنم واقعا..

الانم بخوام اصافه بنویسم کد ملی شوهرم و خانوادم هست

ولی فامیل و دوست و اشنا نه اصلا بهشون فکر نمیکنم

سلام گلم همینا رو معلوم نیس کی بدن بلبشوییه ایرانخودرو .حالا بیای عوض کنی بعد بگن ثبت نشده و کلا همو ...

اره اگه اولویتش هم تغییر کنه که‌ اصلا اینکارو نمیکنم

مطمئنا هرکی ماشینو تعییر بده به قول خودت یا دوباره قرعه کشی میکنن یا کلا میزارنش اخر صف