2777
2789
عنوان

اعلام قیمتدرب کارخانه خودرو

| مشاهده متن کامل بحث + 303271 بازدید | 20459 پست
منکه کلا بیخیال اونهمه قرض و وام شدم چون اینجوری هایما حداقل ۹۰۰ میوفته من رو ۸۰۰ حساب کرده بودم اون ...

همسر منم مشکوکه میگه خدا میدونه کی بدن و چجوری بدن اصن.

انسانیت دین خاصی ندارد،همین که در میان مردم زندگی کنیم ولی هیچگاه به کسی زخم زبان نزنیم،دروغ نگوییم و دلی را نشکنیم یعنی انسانیم.
ببین ۱۵درصدش میشه ۳۴ تومن ولی من حساب کردم برا بقیه ماشینا، حدود ۱۶.۵ درصد به مبلغ خام اضافه میشه. ...

سلام فرزانه جان خوبین

میخواستم بدونم این طرحی که شما ثبت نام کردین( و قراره خرداد مجدد ثبت نام باشه)

باقیمانده ی پول رو موقع تحویل خودرو باید واریز کنیم؟

مثلا من خرداد ثبت نام کنم و اسمم واسه اسفند دربیاد

باید توی همون اسفند قبل از تحویل خودرو بقیه ی پول رو بریزم؟

بحق الحسین (ع)                                                                  اللهم عجل لولیک الفرج                                                          🖤🖤🖤🖤

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام فرزانه جان خوبین میخواستم بدونم این طرحی که شما ثبت نام کردین( و قراره خرداد مجدد ثبت نام باشه ...

سلام عزیزم

والا هنوز که چیزی مشخص نشده ولی حدسمون اینه که اگه تحویل ۳ماهه شد، بگن همون اول همه وجه رو واریز کنین. اگرم به قول شما تحویل اسفند بود، باقی وجه رو باید همون اسفند واریز کنیم ولی اینکه چن درصد از وجه ماشین بمونه برای تاریخ تحویل معلوم نیس.

آخه صمت این ۱۰۰ تومنو که این سری مسدود کرد،‌ گفته بعد از اینکه تاریخ تحویلا مشخص شد، ۱۰۰ تومن آزاد مبشه تا طبق اطلاعیه هر خودرو ساز واریزا انجام بشه. یعنی اون مقداری رو که اول و آخر باید پرداخت کنیم،‌خود شرکت خودروساز تعیین مبکنه. ممکنه همون اول کار بیشتر از ۱۰۰‌تومن بخواد 

سلام عزیزم والا هنوز که چیزی مشخص نشده ولی حدسمون اینه که اگه تحویل ۳ماهه شد، بگن همون اول همه وجه ...

ممنون عزیزم😘

لطف کردین🌹🌹

بحق الحسین (ع)                                                                  اللهم عجل لولیک الفرج                                                          🖤🖤🖤🖤
طبق صحبتی که کردن، انشالله تا یه هفته دیگه مشخص میشه که شرایط واریز چطوریاس

عزیزم لطفاوقتی اومدی جوابموبده... الان تو تاپیک هزینه ها یکی ازدوستان گفت برای مادران هم بایدگواهینامه داشته باشند درسته؟لطفا اگرکسی میدونه جواببده...البته رفتم توگوگل سرچ کردم نوشته بود لازم نیست...ولی بازاگرشمادوستان چیزی میدونید بگید....

عزیزم لطفاوقتی اومدی جوابموبده... الان تو تاپیک هزینه ها یکی ازدوستان گفت برای مادران هم بایدگواهینا ...

عزیزم حقیقتش من اصلا اطلاعی در این مورد ندارم. ولی نگران نباش، انشالله که گواهینامه اجباری نبوده

دخترا گویا بعد از ظهر قراره نتایج قرعه کشی مشخص بشه

جدی؟ کجا شنیدی گلم؟

انسانیت دین خاصی ندارد،همین که در میان مردم زندگی کنیم ولی هیچگاه به کسی زخم زبان نزنیم،دروغ نگوییم و دلی را نشکنیم یعنی انسانیم.