2777
2789
عنوان

اعلام قیمتدرب کارخانه خودرو

| مشاهده متن کامل بحث + 303257 بازدید | 20459 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چشمت بی بلا عزیزم♥️ فرصت برا تصمیم گیری زیاده. بزار همه اطلاعیه و قانوناشون بیاد بیرون، بعد تصمیم م ...

اره همینکارو میکنم

شایدم تو همون نوبت خودمون بدن

اتفاقا من دوست دارم یکساله دربیاد اسمم چون اینجوری راحتتر میتونم وام و مابقی مبلغ رو جور کنم

انشاالله هرچی خیره برای هممون پیش بیاد

ببخشید عزیزم متوجه نشدم این سری خودتون طرح مادران شرکت کردین. خرداد میخواین همسرتون شرکت کنن یا خو ...

الان خودم طرح مادران...دفعه دیگه خودم نمیتونم گفتم همسرم شرکت کنه...هرکسی شرکت کنه وماشین بگیره تا۴سال بعد نمیتونه شرکت کنه...

الان خودم طرح مادران...دفعه دیگه خودم نمیتونم گفتم همسرم شرکت کنه...هرکسی شرکت کنه وماشین بگیره تا۴س ...

درسته، نه دیگه اینجوری برا شما هیچ مشکلی نداره.

منم میخواستم این سری خودم عادی شرکت کنم. ۲سال بعد طرح مادران. ولی فکر کردم ممکنه کلن بساط این طرح برچیده بشه، همین الان از مادران استفاده کنم.

من چن نفرو میشناسم که قبلا عادی برنده شدن. بعدا از طرح مادرانم ماشین ثبت نام کردن.

خانوما ظاهرا مالیات و عوارض تا ۲۸٪ هم هستش نمیتونم عکس خبرو اینجا بذارم

اوه پس هرچی ماشین گرونتر مالیاتش خیلی بیشتر میشه

انسانیت دین خاصی ندارد،همین که در میان مردم زندگی کنیم ولی هیچگاه به کسی زخم زبان نزنیم،دروغ نگوییم و دلی را نشکنیم یعنی انسانیم.
من خوندم۱۵درصدبودش...

من داخل پیج معتبر خوندم

الانم رفتم سایت ایران خودرو قیمتهای جدید رو که زده پایینش نوشته ۱۳،۵ تا ۱۶،۵ درصد مالیات، هزینه شماره گذاری بیمه اضافه میشه

یه بند دیگه هم نوشته که با توجه به استاندارهای اجباری خودروهای تولیدی سال ۱۴۰۲، هزینه نصب تجهیزاتم به قیمت پایه اضافه میشه

این پیجم نوشته درصد هزینه های جاری مثلا دنا اتومات ۱۹٪

پارس ۲۸٪

منکه کلا بیخیال اونهمه قرض و وام شدم چون اینجوری هایما حداقل ۹۰۰ میوفته من رو ۸۰۰ حساب کرده بودم اونم با ۳۰۰ تومن وام و قرض

به قول همسرم همین سورن رو خدا کنه بدن ادا درنیارن ویرایشش رو نخواستیم