2777
2789
عنوان

اعلام قیمتدرب کارخانه خودرو

| مشاهده متن کامل بحث + 303273 بازدید | 20459 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

باشه عزیزم هیجان دارم و این چشم انتظاری واقعا کلافه کنندس 😵‍💫 ولی درکل واقعا اونقدر برام مهم نیس ...

وااای نگم برات...دل تودلم نیست...دوستدارم زودتر تکلیفمون بدونم ...تا برنامم بریزم...ودرکل انگاریه چی گم کردم...🤣🤣

وااای نگم برات...دل تودلم نیست...دوستدارم زودتر تکلیفمون بدونم ...تا برنامم بریزم...ودرکل انگاریه چی ...

اره انتظار بده

تو سایتش زده تا اخر هفته نتایجو اعلام میکنن عزیزم

فعلا واسه سایپا و چندتا شرکت دیگه‌رو گذاشتن

به کجا خواهی رفت با این ویرانی که خودِ تویی...
سلام بچه ها میگم هیچکدومتون نمیخواید ماشین سفارشیتونو تغییر بدین؟ من موندم اتوماتش کنم یا نه

والا تصمیم خاصی نگرفتم من. فعلن منتظرم ببینم تاریخ تحویل چه زمانیه و شرایط تغییر ماشین چیه!

اگه تاریخ تحویل طولانی باشه، به تارا اتومات تغییر میدم احتمالا.

هایما و بقیه ماشینای مونتاژی ام که هنوز افزایش قیمتشون تصویب نشده، اونم تا آخر هفته مشخص میشه.

والا تصمیم خاصی نگرفتم من. فعلن منتظرم ببینم تاریخ تحویل چه زمانیه و شرایط تغییر ماشین چیه! اگه تار ...

اره منم مرددم

پس یعنی هایما ۸۰۰ تومن نیست و بیشتر میشه؟

اره منم مرددم پس یعنی هایما ۸۰۰ تومن نیست و بیشتر میشه؟

بنظر من بیشتر از ۸۰۰ میشه

من تصمیم گرفتم ماشین رو تغییر ندم چون اینجوری کل پس اندازم میرفت و خیلی هم زیر قسط و قرض میرم حدود ۳۰۰ میلیون

بجاش یه تصمیم دیگه گرفتم بنظرم اون با توجه به شرایط من عاقلانه تره

بعد اینکه میگن امروز اون ۱۰۰ تومن ازاد میشه چطوری میشه یعنی؟ من اخرش نفهمیدم خب اگه ماشینو میدن دی ...

خوب اون ۱۰۰ تومن آزاد میشه تا طبق فراخوانی که خودروساز داده پول واریز کنیم. اگه تحویل ۳ماهه باشه، شاید بگن یکجا واریز کنین. اگرم تحویل مدت دار باشه، یه پیش پرداختی باید انجام بشه.

الان این ۱۰۰تومن به جایی واریز نشده که، ازاد میکنن که اگه کسی از تاریخ تحویل خودرو راضی بود و قصد ادامه طرحو داشت، طبق فراخوان عمل کنه. اگرم کسی رو به هر دلیل خواست انصراف بده، بتونه پولشو برداره

بنظر من بیشتر از ۸۰۰ میشه من تصمیم گرفتم ماشین رو تغییر ندم چون اینجوری کل پس اندازم میرفت و خیلی ه ...

اره منم الان خیلی خیالم راحته چون راحت میتونم پولشو بدم

ولی تغییرش بدم یکم باید بزارم رو پولم