دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
ماشینای جدیداحتمالانمیادچون طبق ظرفیت خالی نوشتن وسوال دوم بله میتونیدبفروشیداماطبق قانون جدیدمالیات ...
مرسی عزیزم بابت توضیحات کاملت❤️
خدای خوبم...خدای مهربونم...امیدم فقط به خودته...مطمئنم ناامیدم نمیکنی...خدایااا تو بساز...تو بسازی قشنگتررره😍خدایاااا شکرررت...خداجونم خودت مواظب تو دلیم باش...هدیه ای که بعد از کلی سختی بهمون بخشیدی،سلامت برسون بغلمون❤ خدای مهربونم...فقط به خودت سپردمش.....خدایا شکرت.........از این معجزه های شیرین قسمت همه ی منتظرا...الهی آمین...
کسی میدونه ایرانخودرو برنامه فروش به این زودیا داره یا نه؟؟
من شهریور ک اسمم نیومد رفتم بانک پولمو سپرده کنم،کارمندش گفت تو پاییز برنامه فروش دارن
ولی انگار خبری نیست
طلا هم نخریدم،این پول هی بی ارزش تر میشه):
من افتادم توی یه چاهِ پنج متری و تو،،،یه طناب سه متری برام انداختی پایین....بگم نیستی، دروغ گفتم...بگم هستی، خیلی کمه): برایت نوشته بودم که از وضع موجود به ستوه آمدهام و در فکر نجات دادن خود هستم؛ زمان زیادی گذشت، اما حقیقت این است که مفهوم «نجات» حتی نزدیک هم نشد به این امپراطوری خاکستر و ویرانی.
اونروزایه شایعه پخش شداخرپاییزداره ولی خودشرکت برازمستون گفت برنامه فروش داریم
مرسی عزیزم♥️🙏🏻
من افتادم توی یه چاهِ پنج متری و تو،،،یه طناب سه متری برام انداختی پایین....بگم نیستی، دروغ گفتم...بگم هستی، خیلی کمه): برایت نوشته بودم که از وضع موجود به ستوه آمدهام و در فکر نجات دادن خود هستم؛ زمان زیادی گذشت، اما حقیقت این است که مفهوم «نجات» حتی نزدیک هم نشد به این امپراطوری خاکستر و ویرانی.
ببین دفعه قبل یادمه بعضی بانکهااجازه میدادپول سپرده روبلوکه کنی وسودشم بیادبحسابت
مرسی عزیزم
همون موقع رفتم بانک گفتن شرایط سپرده و سودش خیلی کم بود
کاش طلا میخریدم
از اون جا رونده،از اینجا مونده شدم