2777
2789
عنوان

اعلام قیمتدرب کارخانه خودرو

| مشاهده متن کامل بحث + 302277 بازدید | 20379 پست
ماشینت چی هست؟اره سالی یباره البته قسطی هم میدن

عزیزم طرح فرسوده اومده؟ نمیدونی دقیقا کی میاد؟؟

شوهرم میگه انگار تو این هفته ها دوباره مادران و فرسوده میخان بنویسن. راسته؟؟؟؟

امیرمحمد نازنینم  روز ۳شنبه ۱۳شهریور ۴۰۳ ب جمع خانوادگی مون اصافه شد  منو بابا و ابجی حنانه و بهار خیلی دوستت داریم❤💋 ان شالله ک در پناه خدا همه تون سلامت؛ موفق و خوشبخت بشید🥲 خدایا ممنونتم 😘

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم طرح فرسوده اومده؟ نمیدونی دقیقا کی میاد؟؟شوهرم میگه انگار تو این هفته ها دوباره مادران و فرسود ...

نه عزیزم نمینویسن قبلیاهستن قراربودامروز. وصبح بیان

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید 

سلام کاموا جون .

اطلس  اولین واریزی انجام دادم تحویل زده بود هفته اخر ابان به نظرت به موقع تحویل میدن؟

و اینکه کی پیامک تکمیل وجه میفرستن اطلاع ندارین؟ ممنون

کاموا جون دوتا سوال ازتون دارم  ممنون میشم پاسخ بدید.

۱- طرح پیش فروش سایپا هم سود مشارکت میده؟

کوییک جی ایکس آر ال ثبت نام کردم ۱۹۲ تومن پرداخت کردم. سود مشارکت بهش تعلق میگیره ؟

۲_ تحویل اسفند زده چه زمانی پیامک تکمیل وجه میاد؟ همون اسفند میاد یا زودتر؟

کاموا جون دوتا سوال ازتون دارم ممنون میشم پاسخ بدید.۱- طرح پیش فروش سایپا هم سود مشارکت میده؟کوییک ...

اولی بله دومیم اگرتاخیرنداشته باشه یکماه زودترپیامک میفرستن البته جدیدا دیدم تحویل بعضی مدلازودترم شده

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید 
سلام عزیزمجواب طرح مادران موند هفته ی بعد ؟

گفتن ساعت 4اماندادن 

سلام کاموا جون .اطلس اولین واریزی انجام دادم تحویل زده بود هفته اخر ابان به نظرت به موقع تحویل میدن ...

اطلساتاالان نشنیدم تاخیرداشته باشن ازمهربفکرباش دگه از20مهرفکرکنم بفرستن البته جدیداسایپاداره ناپرهیزی میکنه زودترپیامک میفرسته زودترم تحویل. میده

اطلساتاالان نشنیدم تاخیرداشته باشن ازمهربفکرباش دگه از20مهرفکرکنم بفرستن البته جدیداسایپاداره ناپرهی ...

خیلی ممنون عزیزم لطف کردی یه سوال میگن هرسال از۱۵مهر ماشینا گرون میشه درسته ؟؟

البته اینو شنیدم و اصلا موثق نیست برام

خیلی ممنون عزیزم لطف کردی یه سوال میگن هرسال از۱۵مهر ماشینا گرون میشه درسته ؟؟البته اینو شنیدم و اصل ...

نه تاریخ مشخصی نداره  هروقت دلشون بخواد افزایش میدن