2777
2789
عنوان

اعلام قیمتدرب کارخانه خودرو

| مشاهده متن کامل بحث + 302279 بازدید | 20382 پست
ت امشب فقط مهلت هست که روش فروش انتخاب کنیم ؟ من هنوز انتخاب نکردم مرددم که کدومو بزنم آخه میگن تا ج ...

تا۶شسم مهلت داره اگرتمدیدکردن بی خبرم

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

تا۶شسم مهلت داره اگرتمدیدکردن بی خبرم

واقعا ؟ من چه بیخیالم پس امشب انتخاب کنم من تو بعضی سایت ها خوندم میگن تا جمعه شب مهلت داره قرعه کشی هم چهاردهم هستش نمی‌دونم راسته یا نه

کاموا جون ماشینا گرون نمیشه؟؟ بعد چرا ماشین فروش نمیشه مثلا قیمت ماشین ۴۵۰ میگن ۳۲۰ و کسی هم نمیخره.

عزیرم کدم ماشینواینقدرزیرقیمت دادن نخریدن؟ 

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید 

سلام کاموا جون.من قرار بود برای ساینا ۸۵اخر مهر ۱۷۰بریزم.

الان پیامک برای تکمیل وجه اومد.یعنی زودتر پیامک اومد.

شما نمی‌دونید باید چقدر بریزم.؟؟

بعدش گفته آپشن و کارت طلایی انتخاب کن اینا هم هزینه داره به غیر از اون مبلغ.؟؟

آخه هنوز یک کم پول کم دارم.  

کسایی که می‌خوان ختم سریع قرآن انجام بدهند از روخوانی تحدیر استفاده کنن.یا برنامه رو خوانی قرآن تحدیر نصب کنن.

سلام عزیزم 

ما اولویت اول لونا برقی زدیم 

الان پیامک ایرانخودرو اومده میگه میشه اولویت اول عوض کنی 

نمیدونم اجباریه یا غیر اجباری 

چرا پیامک دادن عوض کن 

سلام کاموا جون.من قرار بود برای ساینا ۸۵اخر مهر ۱۷۰بریزم.الان پیامک برای تکمیل وجه اومد.یعنی زودتر پ ...

برای منم همین پیامک اومده ونمیدونم چه اپشنی انتخاب کنم  

اللهم عجل لولیک الفرج 🌹

سلام میشه لطف کنید جواب بدید که اپشن های ساینا اس که گفتن انتخاب کنیم کدوم بدرد بخوره واینکه کارت طلایی لازمه

اللهم عجل لولیک الفرج 🌹
سلام عزیزم ما اولویت اول لونا برقی زدیم الان پیامک ایرانخودرو اومده میگه میشه اولویت اول عوض کنی نمی ...

یه پیشنهاده عزیزم براهمه هست

سلام میشه لطف کنید جواب بدید که اپشن های ساینا اس که گفتن انتخاب کنیم کدوم بدرد بخوره واینکه کارت طل ...

سلام سینی زیرموتورواجبه بقیش سلیقه ای هست بگیدچه اپشنای پیشنهادشده نظربدم

سلام کاموا جون.من قرار بود برای ساینا ۸۵اخر مهر ۱۷۰بریزم.الان پیامک برای تکمیل وجه اومد.یعنی زودتر پ ...

اره عزیزم هزینه دارن کارت طلایی موقع تحویلم میشه  فعال کرد

برای منم همین پیامک اومده ونمیدونم چه اپشنی انتخاب کنم

شما میدونید چند روز فرصت داریم پول رو واریز کنیم.و مقدارش چقدره؟؟

کسایی که می‌خوان ختم سریع قرآن انجام بدهند از روخوانی تحدیر استفاده کنن.یا برنامه رو خوانی قرآن تحدیر نصب کنن.