2777
2789
عنوان

اعلام قیمتدرب کارخانه خودرو

| مشاهده متن کامل بحث + 302277 بازدید | 20379 پست
شانست کم میشه فکرکن توسورن ثبت نام زیادبودحذف شدی لااقل شانس دگه داشته باشی

گلم بین سورن و ۲۰۷ کدومش بهتره ؟برای فروش نمیخوام

هدفم استفاده س

بع یِڪ شَهړ سَړ خَمٖ ڼَګړډَ۾ ټۅ ګِه شَهړۅڼډۍبےپِډَݛ😹👆🏿✨
تا کی وقت هست؟ وقتی وکالتی کردیم اولش باید ۲۳۰توش باشه؟

تایکشنبه اماهرچی زودتربهتر

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

گلم بین سورن و ۲۰۷ کدومش بهتره ؟برای فروش نمیخوامهدفم استفاده س

۲۰۷باموتوtu5 اماسورن جادارتره

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید 
دوستانمن نمیدونستم این روزا ایرانخودرو ثبت نام دارههفته قبلی سایپا پیش فروش ثبت نام کردم تحویل اسفن ...

هیچ کس نمیدونست گلم 

تایکشنبه اماهرچی زودتربهتر

ببخشید خیلی سوال میپرسم کدوم بانک ها میشه وکالتی کرد پست بانک و کشاورزی میشن؟ 

فقط 25 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

میشه برام دعاکنید برام معجزه بشه 🌹 و نی نی تو دلم سالم باشه  و هیچ مشکلی نداشته باشه  دوتا بارداری داشتم که ناموفق بودن و این سومین بارداریمه و امیدم به همین نی نی تو دلمه که سالم باشه 🥺❤

کاموا جان الان ثبت نام پیش فروش نیست این ک تقریبا چند ماه طول میکشه برا تکمیل وج کردن فروش فوری بای ...

این طرح هم پیش فروشه هم عادی اماهنوزمشخص نیست کدوم ماشین پیش فروشه کدوم عادی

عزیزم مشخص شد که ماشین ها پیش فروش هست یا فروش فوری؟

ببخشیدهم پیش فروش هم عادی

عزیزم من ۵ تا الویت و انتخاب کردم و نوشت ثبت شد ولی هیچ پیام یا کد پیگیری و.. برام نیومد برای همه ای ...

درسته 

این طرح هم پیش فروشه هم عادی اماهنوزمشخص نیست کدوم ماشین پیش فروشه کدوم عادی

کاموا جان امروز ثبت نام کردم ولی از انتخاب ها اولویت ها پشیمون شدم میخوام اولویت ها رو جابه جا کنم ..میشه؟؟

کاموا جان امروز ثبت نام کردم ولی از انتخاب ها اولویت ها پشیمون شدم میخوام اولویت ها رو جابه جا کنم . ...

بریدببینیدویرایش براتون بازمیشه