2777
2789

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نظرت محترم     چون دلم میخاد از طلام استفاده کنم خواستم این مدل بردارم محکمه ترس از پاره ...

بگرد حتما مدلایی هست که بتونی همیشه بندازی.

اخه من از اینا دارم، ۱۵سال پیش خریدم، بخاطر این میگم نخر

بگرد حتما مدلایی هست که بتونی همیشه بندازی. اخه من از اینا دارم، ۱۵سال پیش خریدم، بخاطر این میگم نخ ...

باشه عزیزم ممنون

من برج 8 سال 1401 عقد کردم - حتما تا برج 8 سال 1402 جهیزیم جور شده و عروسی کردم -تا برج 8 سال 1403 خونه خودمونو خریدیم و از مستاجری راحت میشیم حتما - تا برج سال 1404 یه نی نی خوشملم میارم که زندگیم طعم خوشی جدیدی بگیره ان شاالله - تا برج 8 سال 1406 هم برای فسقلم یه داداش یا آبجی خوشمل میارم که تنها نباشه   
خوب دوتا بردار ی نیم ست ک همیشه بپوشی ی سرویس برا عروسیت

من که از خدااامه    اما دیگه خودت قیمت طلا را میدونی همین که همسرم میتونه همین یکی را برام بگیره خداراشکر 

میشه دوتا وزن سبک بردارم از مطمئنم زنجیرش پاره میشه داشتم پاره شده

من برج 8 سال 1401 عقد کردم - حتما تا برج 8 سال 1402 جهیزیم جور شده و عروسی کردم -تا برج 8 سال 1403 خونه خودمونو خریدیم و از مستاجری راحت میشیم حتما - تا برج سال 1404 یه نی نی خوشملم میارم که زندگیم طعم خوشی جدیدی بگیره ان شاالله - تا برج 8 سال 1406 هم برای فسقلم یه داداش یا آبجی خوشمل میارم که تنها نباشه   

😂😂😂 اخه دیدم گفتی 76 تومنه 

گفتم دوتا بگیر اره واقعا راست میگی خدا عمرش بده میخره

تو فامیل ما همه خانما سرویس دارن فقط عروسیا میپوشن کنارش چندتا اویزو زنجیر دارن همیشه گردنشونه 

بستگی داره به خودت ک بتونی نگهش داری خواهر شوهر منم نظرش مث شماست 

ولی من خیلی ظریف دوسدارم