2777
2789
عنوان

هدف ما تغییر پایدار است ۳

| مشاهده متن کامل بحث + 14010 بازدید | 10439 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

فعلا توی ماه رمضون نه اینکه بدنم کلا خیلی کم دریافتی داره و فشار کاریم هم زیاده دیروز رسیده بودم به 77.8.البته مشخصه که اگر ماه رمضون نبود وزنم هم این نبود و بیشتر بود اما سعی میکنم تثبیتش کنم.

من تا حالا خواننده و مهمان تاپیک بودم تقریبا از اوایل سال 94 

تاپیک یک و دو شور و حالش یه چیز دیگه بود نمیدونم چرا این تاپیک انقدر خلوت شده 

یادم چند بار از زبان خودتون شنیدم که شما تاپیک و ترک نمیکنید حتی اگه یک نفر باقی مونده باشه...

امشب اومدم بگم من به کمک شما و دوستان و این تاپیک از وزن 83 بعد زایمان پسرم الان رسیدم به 69 و میخوام ادامه بدم این تاپیک حیف....

لطفا باشید مطمئنن دوستان هم بر میگردن

کالری که واسه ماه رمضون برداشتم 1400 تاس خوشبختانه با کمی این ور و اون ور تا حالا خوب بوده

البته تا به امشب فقط 5 شب تونستم پیاده روی خوب داشته باشم شبا تو خونه پیاده روی میکنم بین 45 دقیقه تا یک ساعت

این ماه رمضون به یاد حرفای پارسال شما سعی کردم روزه بگیرم یادمه پارسال میگفتین میخواین جوری روزه بگیرین که حاله فقرارو بفهمین

تا حالا بامیه و مخلفات رنگا رنگ رمضونو از سفرمون حذف کردم و البته مصرف سبزیجات و میوه ام به نسبت رمضانای قبل بیشتر شده

من طی دو نوبت وزن کم کردم دوره اول از اوایل خرداد 94 بود

از 83 رسیدم به 74

اما متاسفانه ادامه ندادم خیلی دلم میخاست بیشتر کم کنم اما به بهانه مشغله و ... ادامه ندادم

تا زمستون پارسال که دوباره شروع کردم

اما تو این مدت تاپیک و میخوندم و خوبیش به این بود که اگرم رژیمو ادامه نمیدادم حداقل این با تاپیک بودن باعث میشد وزنم بر نگرده و مراعات میکردم

سرعت وزن کم کردن نوبت دوم رژیمم به نسبت سری قبل کمتر شده بود الان طی چهار ماه تقریبا 5 کیلو کم کردم

البته میدونم به قول هما جون رسیدیم به اون چربیایه قدیمییییییییییتر

راسی یه تشکر میخوام بکنم از ترانه جون

هرکجا که هستین در پناه حق باشین که منو با پیاده روی در منزل آشنا کردین این نوبت از رژیممو با پیاده روی در منزل شروع کردم با سه مایل شروع کردم و بعد 5 مایل

همین پیاده روی و اون قسمتش که خیس عرق میشی و نفس نفس میزنی خیلی واس من جذااااااااابه

2810