2777
2789
عنوان

هدف ما تغییر پایدار است ۳

| مشاهده متن کامل بحث + 14012 بازدید | 10439 پست

سلام.خانم ساناز من هیچوقت به صد نرسیدم و اجازه نخواهم داد که اینجور بشه    چقدر عجولید بابا.سایت درست میشه  شما هم عادت میکنین.برا من که الان کاملا درسته فقط مشکل اونهمه تبلیغی هست که سرتاسر سایت رو گرفته و هر آپدیت فضای متن کم و به تبلیغ اضاف میشه هست.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اقا ایمان.بخدا چشم خوردم.اعتقاد دارم به چشم خوردن.دقیقا ۴ماهی میشه اصلا نتوتستم پیاده روی حسابی,مثل قبل بکنم.قبلاهرطور بود حتی اخرشب هم پیاده روی و حتی درحد نیم ساعت هم انجام میدادم.این مدت اصلا نمیشه.هم وقت نمیکنم.هم شاید تنبل شدم.خودمم نمیدونم

سلام  

خیلی عصبانیم،اصلا نمیشد وارد بشم  

خاله جون و بقیه دوستان خوبید

قابل توجه کسانی که قضاوت میکنن که بقیه فعال نیستن بگم که خیلیا نمیتونن وارد نی نی سایت بشن

من خیلی تلاش میکردم ولی خطا میداد

در ضمن هما جون هم نمیتونن وارد بشن و سلام رسوندن

خدایاااااااا شکرت.همین و بس

خیلی تعجب میکردم آخه شما چطور میتونستین وارد بشم

الان شانسی بازشد،ب سرم زد برم کاربری جدید درست کنم ولی حالشو نداشتم  

سرعت و ورژن و تم  جدید و استیکرای نی نی سایت جدید منو کشته

فریماه جون

شبنم جون 

نبکیتام چون

نیکی من،،،فاطمه جون،هستی،حنانه،الناز،،کجایید؟حالتون خوبه

نارسیس عزیز چه میکنی الان دیگه رهارگلی یه سالش شده  

نبات زایمان کردی بسلامتی؟

سلام

كالري هاي ديروز من

شيره انگور ٥٠

نُون پنير ٢٠٠

خرما ٨٠

پلو كته ٢٠٠

سينه مرغ ٢٠٠

ساقه طلايي ٥٠

سيب زميني سرخ شده چنتا دونه ١٠٠

كاپوچينو ١٠٠

توت فرنگي ١٠٠

ورزش ١ ساعت و بيست مين فيتنس

جمع١٠٨٠

هیـــــــــــچ وقــــت ... ؛ " قــرص هــایی " کـــه حـــال آدم را خــــــــوب مـــی کننـــــــد ... ؛؛ جـــــای " خـــــــــوب هـــایـــی " را کـــه دل آدم را قـــــرص مـــی کننــــد ... ؛؛؛ نمـــــــــــــــی گــیــــــــــــــــــــرنــــــــــد ... !!!

سلام خوبین 

چه خبرا 

صفحه برام نصفه باز میشه نصف هر پیام رو میبینم انتهای خطوط رو نمیبینم

نمیدونم چی به چیه 

امیدوارم شاد و پیروز باشین بوس بوس واسه همتون

ارام جان ممنون از اینکه به یادم بودی

تورا میان مرزهای چشمانم پناه میدهم با آغوشم اسیرت میکنم به استثمار میکشم چشمان کوچکت را تن کوچک و خوشبویت را به باوزانم حراج میزنم بند بند دلم را به صلیب نگاهت آتش میزنم اینجا میان وطن تنم پرچم چشمان زیبایت آزادی ام را به یغما می برد هیهات از نقشه دستان کوچکت که تمام جهانم را به یک بغل گرفتن تو باختم... هیهات از تو ...
2810