هر چند باری که رژیمت و این جا خراب کردی نگران نباش . ما یک گروه گرم داریم که همه دستهامون و گذاشتیم توی دستهای هم و با هم پیش میریم . کار سختی نیست تو هم میتونی .. به شرط این که گروه رو ترک نکنی .... اگر مشگلی پیش اومد غیبت نکن دوباره بیا . دوباره و دوباره بیا خجالت فقط از هدفت دورت میکنه . این جا همه درد چاقی رو کشیدیم . پس اغوش ما به روی تو باز است .
خوب دیدن شرط انسان بودن است عیب را در این و آن پیدا مکن مولانا
سلام.خانم ساناز من هیچوقت به صد نرسیدم و اجازه نخواهم داد که اینجور بشه چقدر عجولید بابا.سایت درست میشه شما هم عادت میکنین.برا من که الان کاملا درسته فقط مشکل اونهمه تبلیغی هست که سرتاسر سایت رو گرفته و هر آپدیت فضای متن کم و به تبلیغ اضاف میشه هست.
مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.
امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.
الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه.
یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید.
اقا ایمان.بخدا چشم خوردم.اعتقاد دارم به چشم خوردن.دقیقا ۴ماهی میشه اصلا نتوتستم پیاده روی حسابی,مثل قبل بکنم.قبلاهرطور بود حتی اخرشب هم پیاده روی و حتی درحد نیم ساعت هم انجام میدادم.این مدت اصلا نمیشه.هم وقت نمیکنم.هم شاید تنبل شدم.خودمم نمیدونم
صفحه برام نصفه باز میشه نصف هر پیام رو میبینم انتهای خطوط رو نمیبینم
نمیدونم چی به چیه
امیدوارم شاد و پیروز باشین بوس بوس واسه همتون
ارام جان ممنون از اینکه به یادم بودی
تورا میان مرزهای چشمانم پناه میدهم
با آغوشم اسیرت میکنم
به استثمار میکشم چشمان کوچکت را
تن کوچک و خوشبویت را به باوزانم حراج میزنم
بند بند دلم را به صلیب نگاهت آتش میزنم
اینجا میان وطن تنم پرچم چشمان زیبایت آزادی ام را به یغما می برد
هیهات از نقشه دستان کوچکت که تمام جهانم را به یک بغل گرفتن تو باختم... هیهات از تو ...