2777
2789
عنوان

هدف ما تغییر پایدار است ۳

| مشاهده متن کامل بحث + 14009 بازدید | 10439 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اهان برای اولش کافیه که کمر درد نگیرین . بعد که بدن حرفه لی بشه خود به خود دستت و میبری بالاتر که پات هم بیاد بالاتر هر چقدر دامنه حرکت بیشتر باشه کار کردش بهتر منتهی اول صحیح زدن و دوم بدون اسیب
 خوب دیدن شرط انسان بودن است                      عیب را در این و آن پیدا مکن    مولانا 
2805
💕💕💕: شب قشنگترین اتفاقی‌ست! که تکرار میشود تاآسمان زیبایش را به رخ زمین بکشد خدایا ستاره‌های‌آسمانت را سقف ‌خانه دوستانم کن تا زندگیشان مانند‌ستاره بدرخشد دلتون پرازنور خدا شبتون ‌خوش
سلام به همه دوستای خوبم و سلام مخصوص به خاله عزیزم خاله جون خوبم شکر خدا . روزا برام سخت میگذره چشم انتظار دوماه دیگه ام برم تو خونه خودم . از وقتی اومدیم کرمان خونه بابام و پدر همسرم هستیم خونمون دست مستاجر بود پول پیش بزرگ ازشون گرفتیم تا بتونیم خونه بخریم الان قسط سنگینه منتظر وام هستیم اوکی بشه پول رهنشونو برگردونیم خونه خالی شه بریم خونه خودمون خلاصه سخت میگذره .هر روز تعداد روزهارو میشمرم خدا کنه زمان زودتر بگذره برام
تورا میان مرزهای چشمانم پناه میدهم با آغوشم اسیرت میکنم به استثمار میکشم چشمان کوچکت را تن کوچک و خوشبویت را به باوزانم حراج میزنم بند بند دلم را به صلیب نگاهت آتش میزنم اینجا میان وطن تنم پرچم چشمان زیبایت آزادی ام را به یغما می برد هیهات از نقشه دستان کوچکت که تمام جهانم را به یک بغل گرفتن تو باختم... هیهات از تو ...
سخت میگذره نه اینکه پدر و مادر و یا پدر و مادر همسرم حرفی یا کاری کنن ناراحت شم اصلا اینطوری نیست یکی اینکه هیچ جا خونه ادم نمیشه و دوم اینکه پسرم خیلی شیطون و پر سسسر و صداست شرمنده میشم وقتی یه کاری میکنه و یا سرو صدا میکنه موقع استراحت
تورا میان مرزهای چشمانم پناه میدهم با آغوشم اسیرت میکنم به استثمار میکشم چشمان کوچکت را تن کوچک و خوشبویت را به باوزانم حراج میزنم بند بند دلم را به صلیب نگاهت آتش میزنم اینجا میان وطن تنم پرچم چشمان زیبایت آزادی ام را به یغما می برد هیهات از نقشه دستان کوچکت که تمام جهانم را به یک بغل گرفتن تو باختم... هیهات از تو ...
چشمت بی بلا فاطمه جونم افرین فتانه جون موفق باشی ساناز نباید میشد اما شد ... فردا دوساعت پیاده روی میکنی که دیگه کیک نخوری
 خوب دیدن شرط انسان بودن است                      عیب را در این و آن پیدا مکن    مولانا 
عزززیزم شبنم جون خدااااااایییش خیلی سخته .. انشاءلله هر چه زودتر بری سر زندگیت عزیزم .. ممنون که از حال خودت بی خبرم نمیزاری
2810