2777
2789
عنوان

هدف ما تغییر پایدار است ۳

| مشاهده متن کامل بحث + 14012 بازدید | 10439 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام
خاله جون ممنون
مشخصات من
نام سلنا - وزن ٨٩٧٠٠- وزن فعلی ٨٦ - وزنی که کم کردین ٣٧٠٠-وزن هدف ٦٥
هیـــــــــــچ وقــــت ... ؛ " قــرص هــایی " کـــه حـــال آدم را خــــــــوب مـــی کننـــــــد ... ؛؛ جـــــای " خـــــــــوب هـــایـــی " را کـــه دل آدم را قـــــرص مـــی کننــــد ... ؛؛؛ نمـــــــــــــــی گــیــــــــــــــــــــرنــــــــــد ... !!!
کالریهای دیروز
سفیده تخم مرغ ابپز ٢٠
بادام زمینی ٢٠٠
شیر ١٥٠
موز ١٠٠
لوبیا پلو ٥ ق ٢٠٠
هویج و سیب زمینی ابپز ١٠٠
دوغ ٥٠
رولت یک عدد ١٥٠
کیوی و خیار و نارنگی ٨٠
قرمه سبزی ١٥٠
پلو ٢٠٠
کتلت ٣٠٠
کوکو سبزی ١٠٠
نان ١٠٠
ماست ١٠٠
ورزش .
جمع ٢١٠٠ پرخوری کردم
هیـــــــــــچ وقــــت ... ؛ " قــرص هــایی " کـــه حـــال آدم را خــــــــوب مـــی کننـــــــد ... ؛؛ جـــــای " خـــــــــوب هـــایـــی " را کـــه دل آدم را قـــــرص مـــی کننــــد ... ؛؛؛ نمـــــــــــــــی گــیــــــــــــــــــــرنــــــــــد ... !!!
سلام خاله جون و بقیه دوستان من این مدتی که نیومدم گزارش بدم راستش دلیلش این بود که زیر هزارتا میخوردم و میترسیدم دعوام کنید آخه باااااید توی این ناه پنج کیلو کم میکردم. پیاده روی هم به زووووور روزی نیم ساعت داشتم فقط یه روزش ۴۵ مین شد.
تا غزل هست دل غمزده ات مال من است........من به دنبال تو، چشم تو به دنبال من است........
اره فتانه جون البته خیلی سخت نمیگیرم.باید 1330 تا استفاده کنم وای فعلا با 1500،1600 شروع کردم.میخپام از روش زیگزاگی استفاده کنم.دوروز در هفته کم بخورم حدود 1100
زندگی خیلی خوبه.........چون که خدا تورو داده........
2810