2777
2789
عنوان

هدف ما تغییر پایدار است ۳

| مشاهده متن کامل بحث + 14012 بازدید | 10439 پست
سلنا گلی صفحه ی اول . مشخصات بزار واردت کنم عزیزم فتانه جون و دوستان دیگه ای که وارد جدول نشدن مشخصات بزارین وارد کنم لطفا به این شکل بزارین که من فقط کپی کنم نام ..... وزن ..... وزن فعلی ...... وزنی که کم کردین ..... وزن هدف
 خوب دیدن شرط انسان بودن است                      عیب را در این و آن پیدا مکن    مولانا 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خاله جون من دوباره میخوام واسه کنکور بخونم بعد هی ضعف میکنم.مغزم کربو هیدرات میطلبه.مثلا وقتی خرما و عسل میخورم بازم ضعفم نمیشینه.معدم قارو قور میکنه.درس تو مخم نمیره.چه نظری دارید؟من پریروز خرده ریز زیاد خوردم اما برنج نخوردم.نصف شب ضعف شدید داشتمبا این که کالریم خوب بود.اما دیروز ناهر برنج خوردم تپل دیشب تا اخر شب گشنم نشد بعدم که گرسنه شدم یه کوچولو سانویچ نوردم خیلی خوب بود دیروز.خرده ریزم نخوردم
زندگی خیلی خوبه.........چون که خدا تورو داده........
نبات جون من تجربه امو بگم اینکه پروتئین بیشتر سیر نگهت میداره چون دیر هضم تره ولی کربوهیدرات سریع قندو میبره بالا و انسولین ترشح میکنه و دوباره سریع گرسنه میشی. به نظرم امتحان کن که یروتئین بیشتر بخوری یا تخم مرغ آب پز و اینا
و اینکه سعی کن نونت حتما سبوسدار باشه. مثلا ساندویچ کوکو سبزی یا تخم مرغو امتحان کن. یا کباب تابه ای و سالاد و کمی نون یا برنج. اینجور غذاها برای مدت بیشتری سیر نگهت میدارن. و مغزها رو هم امتحان کن.
2810