2777
2789
عنوان

هدف ما تغییر پایدار است ۳

| مشاهده متن کامل بحث + 14012 بازدید | 10439 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام من گمی سر درد داشتم و چند تا بادوم و یه ساقه طلایی بیشتر از رژیم خوردم آخه خیلی حالم بد بود بدجور سر درد داشتم الانم ناهار فردا و سالاد و میان وعده هام و آماده کردم شامم پختم شام عدسی و ماست و بادمجون دارم
سلام دوستتن گل وبااراده انشالله از۴ آذربهتون میپیوندم فعلا درگیرتعمیراتم خاله دلم خیلی تنگتونه راستی پیاممو دیدین؟؟؟؟؟
من به دستان خدا خیره شدم،،معجزه کرد دستان معجزه گر خدای مهربانیها ،سایه سار زندگیت
سلام سیمین جووونم خوبی !!؟ من هم دلم برت تنگ شده عزیزم بله عزیزم برات جواب هم نوشتم لابد ارسال نشده
 خوب دیدن شرط انسان بودن است                      عیب را در این و آن پیدا مکن    مولانا 
گزارش یازدهم فک کنمامروز پنیر80 نان175 کره35 نبات40 سوپ200 چای و قند30 خرمالو15 تخم مرغ اب پز70 نان40 اب عسل و ابلیمو20 انجیر50 اش100 الویه300 نان175 چای و قند10 جمع کل1440
زندگی خیلی خوبه.........چون که خدا تورو داده........
گزارش روزدویست وهشتادوهشتم نان۱۵۰ پنیر۶۰ گردو۶۰ شیروعسل ودارچین۱۵۰ شلغم۶۰ نیمرو۱۳۰ نان۱۰۰ پلو۲۴۰ جوجه کباب۱۰۰ سبزی خوردن۰ نارنگی۹۰ شوکورول۱۵۰ خیار۳۰ موز۳۰ انگور۶۰ پیاده روی و ورزش دوساعت جمع کالری۱۴۱۰
روز هفتم شیر و خرما 150 عدسی 500 موز 100 چوب شور 70 سیب 70 شلغم چای و قند 10 شیربرنج 300 ذرت مکزیکی200 انگور 100 نارنگی 30 مجموعا..1530
همراه با تاپیک بامداد خمار❤......گروه زرد....وزن اولیه ۱۰۳.۵😥.....وزن فعلی:۱۰۲.......هدف اول:۹۹...... وزن هدف ۸۵.....قد ۱۸۰....تاریخ شروع:۴ دی ماه
2810