2777
2789
عنوان

کدبانوهای خونه دار بیان لطفا

152 بازدید | 12 پست

ی سوال داشتم  نگهداری غذاهای پخته شده در فریزر مضره؟

من اونروز عجله داشتم برنج با قرمه سبزی و ی قابلمه ابگوشتو گذاشتم  فریزر حدود سه چهار هفتس ابگوشتو.گذاشتم فریزر حدود دو هفتس هم بذنجو قرمه سبزیرو بنظرتون اگ مصرفشون کنیم خطرناکه؟

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نه چرا باشه

مادری هستم ازتبارلرستان😍خداوندلایقم دونست بهم یه همسرمهربون دوتافرشته پاک داد❤️توی خونمون هوا خوبه چون تو هوامونوداری#الله🙏کاربری قبلیم الکی الکی تعلیق شد هرکاری هم کردم باز نشد😭😭😭خیلی بی رحمیه من هیچ کاری بحثی حرفی نزده بودم.

مگه برنج فریز میکنن😶من فقط قرمه سبزی فریز کردم مشکلی نداشته

خانمها خوشگل مشهدی ♥️♥️ موهاتو به من بسپار چون بلدم زیبا ببافم. بافت کف سری .بافت هلندی باموی اضافه. بافت آفریقایی .بافت کوئین.  بافت دندون موشی.  بافت استیشن ،🤩

به شخصه حتی المقدور غذای حتی یه شب مونده رو نمیخورم و به بچه هام که دیگه هرررررگز غذای حتی یه شب مونده نمیدم

و هیچوقت هم تو فریزر غذای پخته شده نمیگذارم

**اُفَوِّضُ اَمری اِلی اَللّهِ اِنَّ اَللّهَ بَصیرُ بِالعِباد**
اخه میگن باکتریاش موقع گرم شدن رشد میکنه

فکر نمیکمم

مادری هستم ازتبارلرستان😍خداوندلایقم دونست بهم یه همسرمهربون دوتافرشته پاک داد❤️توی خونمون هوا خوبه چون تو هوامونوداری#الله🙏کاربری قبلیم الکی الکی تعلیق شد هرکاری هم کردم باز نشد😭😭😭خیلی بی رحمیه من هیچ کاری بحثی حرفی نزده بودم.