2777
2789
سلام اطلاعاتی میخواستم راجع به این مدارس که کجای تهران هستن؟ من برای پسرم میخوام الان پنجمه باری راهنمایی به بعدش میخواستم تو یکی از مدارس وزارت امور خارجه ثبت نام کنم نمیدونم خوبه یا نه ؟ ممنون میشم اگر اطلاعاتی دارید راهنمایی کنید
سلام برادر من احتمالا سال آینده برای دو سال میره ایران دخترش هم کلاس سوم ابتدایی میشه پرس و جو کردن یه مدرسه بین المللی هست تو سعادت آباد که خیلی ازش تعریف شنیدن هزینش هم خیلی مناسب بود
من از سهم خود راضی نیستم، آن پاداش پا در هوای آسمانی به درد من نمیخورد. میخواهم زندگی ام همینجا و هم اکنون تحقق یابد.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

البته برادرزادم فارسی بلد نیست بخونه و بنویسه تو حرف زدن هم روون نیست
من فکر میکنم در اصل انگلیسی تدریس میشه ولی اصلش بر این اساسه که فارسی هم کامل آموزش داده بشه هزینش هم فکر میکنم ترمی حدود 3 میلیون.
من از سهم خود راضی نیستم، آن پاداش پا در هوای آسمانی به درد من نمیخورد. میخواهم زندگی ام همینجا و هم اکنون تحقق یابد.
مجتمع تطبیقى تهران-سعادت آباد مهدوى-زعفرانیه سوده-اشرفى اصفهانى اینا فعلا گزینه هاى ما هستن اولى دولتیه،دوتاى دیگه غیر انتفاعى بستگى به مقطع،قیمتها فرق میکنه. در حدود ١٠ میلیون تا ١٥ تومن در سال
البته چون اونا یه خونه تو ونک دارن این مناطق براشون نزدیکه
باز هم اطراف خودت پرس و جو کن