2777
2789
عنوان

حس ششما تروقران کمک

| مشاهده متن کامل بحث + 412 بازدید | 112 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

شما هم ماه منو بگو یا یکم از شخصیتم

ماه تولد و رنگ لباس رو من بعضی وقتا خطا میگم. 

ولی شاید متولد خرداد،یا شهریور یا آذر باشید 

حس میکنم دلت صافه،سیاست نداری یا بلدنیستی،مهربونی اما انگار خجالتی هستی،ترسو هستی انگاری و اینکه اعتماد بنفست زیاد نیست و زود کم میاری و فک میکنید باختی. چهره زیبایی اومد تو ذهنم و انگار دختر تمیزی هستی ازاونا که همیشه بوی خوب میدی😁

نویسنده ی داستانهای قدیمی هستم،اگه دوست داشتی بگو تا پیجمو بهت بدم🥰😘
ماه تولد و رنگ لباس رو من بعضی وقتا خطا میگم.  ولی شاید متولد خرداد،یا شهریور یا آذر باشید&nbs ...

وای دقیق همش درست بود 

ولی متولد اردیبهشتم 

وایی تو گفتی برنمی‌گرده 😭😭

وای دقیق همش درست بود  ولی متولد اردیبهشتم  وایی تو گفتی برنمی‌گرده 😭😭

نگفتم برنمیگرده،میگم اونم میخواد اما حس کردم بزرگتری یا یه چیزی فعلا مانع شده و فاصله افتاده🌷

حالا اگ حس ششم داری عشقم چرا رف بنظرت چطور پسری بود

نمی‌دونم راستش زیاد.. فقط حس کردم از یه سری چیزا یا قانونایی که بینتون بوده خسته شد.. حس کردم شوخ طبع تراز شما بود

بله  ازدواج نیوفناده  یا برگرده اذیت می‌کنه تلافی میکنه؟

من ازدواج حس میکنم.. از طرف خودش اذیت نمیشی.. اما انگار کینه گرفته ولی اهل تلافی نیست