2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دختر من ۴ سالشه هر بار میریم خونه مامانم یا مادرشوهرم دوست نداره بیاد خونه کز میکنه یه گوشه تو ماشین ...

یا ابوالفضل 😬و منی که درگیر همین مشکل با دخترمم که از پدرم جدا نمیشه و این نظر شما تنو بدنمو لرزوند 

همچین ترسیدم انگار همین الان مجبورم کردن یکی دیگه اقدام داشته باشم

چی باعث شد که فکر کنی هیچ خطا و گناهی نداری و به خودت اجازه دادی حتی تو فکرت کسیو قضاوت کنی؟همون چیزی که باعثش شده یه دندون لقه دوست من،بکن بنداز دور و تمرکزتو بذار رو کیفیت زندگیت و هدفات.بسه دیگه ❤️
نه من تو شهر همسرم غربیم هیچ کس و ندارم 

ببرش مهدای دو زبانه

چی باعث شد که فکر کنی هیچ خطا و گناهی نداری و به خودت اجازه دادی حتی تو فکرت کسیو قضاوت کنی؟همون چیزی که باعثش شده یه دندون لقه دوست من،بکن بنداز دور و تمرکزتو بذار رو کیفیت زندگیت و هدفات.بسه دیگه ❤️
یا ابوالفضل 😬و منی که درگیر همین مشکل با دخترمم که از پدرم جدا نمیشه و این نظر شما تنو بدنمو لرزوند ...

آخه درد بچه هامون تنهایی هست و دوریمون از خانواده هامون و کم رفتنمون به خونه اقوام.... گناه دارن تنها هستن همبازی میخوان هر چی تفاوت سنی کمتر بهتر 

بی همگان به سر شود بی تو به سر نمی شود❤❤❤