2777
2789
عنوان

تعیین جنسیت با آی وی اف

144 بازدید | 10 پست

سلام بچه ها من به پسر دارم پیش دبستانیه همه میگن یه دختر بیار خودمم دختر خیلی دوست دارم به نظرتون تعیین جنسیت کنم یا بذارم هر چی خدا خواست همون بشه البته بگم پسرم به شدت شیطون بود و خیلی اذیت شدم دلم نمیخواد اگه بچه دومم قراره پسر بشه کلا بچه دار بشم حالا به سریا نیان لگن فرقی نداره ولی واسه کسی که بچه اولش پسر بوده و خیلی شیطون بوده فرق میکنه دومی جنسیتش چب باشه

اي وي اف كن 

خيالتم راحت ميشه 

اگه ميگم صددرصد نيست 

هزينشم زيااااد 

جزو بارداري پرخطر با ريسك بالاهم هست

گل پسرم ،قند عسلم...تو منو انتخاب کردی♥️که مامانت باشم ، خونه کوچیک و آرومم رو، دل تنها و مهربونم رو دیدی ،دلت خواست من همدمت باشم.خوش اومدی به زندگی من و بابایی پسر کوچولوی قشنگم♥️🐣

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چه خطری میشه بگین؟

بزن گوگل خيلي دربارش نوشته

من خيلي اطلاعي ندارم

ولي ميگن بارداري طبيعي حساب نميشه و مراقبتهاي زيادي داره 

گل پسرم ،قند عسلم...تو منو انتخاب کردی♥️که مامانت باشم ، خونه کوچیک و آرومم رو، دل تنها و مهربونم رو دیدی ،دلت خواست من همدمت باشم.خوش اومدی به زندگی من و بابایی پسر کوچولوی قشنگم♥️🐣
اي وي اف كن  خيالتم راحت ميشه  اگه ميگم صددرصد نيست  هزينشم زيااااد  جزو بار ...

معلوله تو پروسه ای وی اف نبودی که سختی هاش را بکشی، که میگی ای وی اف

اصلا ارزش نداره برای تعیین جنسیت ای وی اف کنی

صرف نظر از هزینه. زمان گذاشتن که یه مدت زیاد چند روز یکبار باید بری مرکز سونو و معطلی، یه عالمه هورمون وارد بدنت میشه، هم قبل تخمک کشی و هم بعد انتقال. اعصاب و ریتم بدنت به هم میریزه و خیلی ها تو این پروسه، کیست تخمدان، سینه، پولیپ و... میگیرن

خلاصه حماقت

دعای نی نی سایتیها میگیره.دعا کنین صلاح باشه خدا خیلی زود همین امسال، بعد این همه چشم انتظاری نی نی های سالم و صالح از خودمون روزیمون کنه
معلوله تو پروسه ای وی اف نبودی که سختی هاش را بکشی، که میگی ای وی اف اصلا ارزش نداره برای تعیین جنس ...

خب منم گفتم سخته

شما انجام دادی؟

تو پروسش هستم. چند ماه درگیرم هنوز هم انتقال ندادم

دعای نی نی سایتیها میگیره.دعا کنین صلاح باشه خدا خیلی زود همین امسال، بعد این همه چشم انتظاری نی نی های سالم و صالح از خودمون روزیمون کنه