2777
2789

خودش دماغش عملی بود خیلی صاف و تمیز مرتب شیکپوش وضع مالیشم خوب بدنشم معمولی ولی من خیلی داغون بودم در برابرش دوست نشدم باهاش☹️ناراحتم😂😂😂😂😂

آدمی آه و دمی مهربان باشیم💚. لطفا برای شادی روح پدرم یه صلوات یا یه فاتحه بفرستین اگه‌ تونستین💜 همدیگرو درک نمیکنیم حداقل زخم زبون نزنیم‌ قضاوت نکنیم💛 خدای مهربونم دستامو محکم تر بگیر 💛

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

امشب نی نی سایتیا چشونه؟ همه در حال خودتخریبین

نمیدونم بخدا من همیشه اینطوریم اخه میدونی معلومه یارو همه بهش پا میدن دیگه منم حس پایین بودن داشتم دیگه

آدمی آه و دمی مهربان باشیم💚. لطفا برای شادی روح پدرم یه صلوات یا یه فاتحه بفرستین اگه‌ تونستین💜 همدیگرو درک نمیکنیم حداقل زخم زبون نزنیم‌ قضاوت نکنیم💛 خدای مهربونم دستامو محکم تر بگیر 💛
منم یکی بود خیلی از دوستام روش کراش بودن بعد اون اومد به من پیشنهاد داد منم گفتم نه 😐😂 البته اون م ...

عقل نداریم بخدا