2777
2789

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

حتما شیر خشک بده وقتی شیر نداری بچه زجر میکشه من خودم چوب این قضیه رو خوردم یه عده جاهل میگفتن فقط شیر خودتو بده !!!! وقتی شیر نداره مادر مگه زوره؟ شیر خشک بده هیچ ایرادی هم نداره دکتر بچه رو عوض کن 

آن روز که در محشر مردم همه گرد آیند/ما با تو در آن غوغا دزدیده نظر بازیم
اتفاقا دکتر درست تشخیص داده چون بچه های رفلاکسی هفته اول یه چیز رو قبول میکنند هفته دوم دوباره حساسی ...

عزیزم‌ بخدا شیرم خیییلی کمه

جوری بوده ک تا دو ساعت سه ساعت فقط شیر دادم اما هربار سینمو می کشیدم بیرون انقد جیغ و داد میکرد رنگ دخترم سیاه و قرمز میشد و لباش کبود اونم فقط از شدت گرسنگی

اتفاقا دکتر درست تشخیص داده چون بچه های رفلاکسی هفته اول یه چیز رو قبول میکنند هفته دوم دوباره حساسی ...

نه اینجوری نیست.پسر من حساسیت شدید داشت و رفلاکس اما تا اخر اپتامیل دادم.البته شیر خودمم میدادم با رعایت کامل  رژیم غذایی ولی دیکه بنیه خودم کامل نابود شد

در ۹۹.۹.۱۱زیباترین هدیه مو از خدا گرفتم یه فندوق کوچولوی دوست داشتنی که یه تیکه از وجودمه 😍😍در تاریخ ۹۹.۹.۹.بهتریترین اتفاق زندگیم خواهد افتاد مطمعنم 😍سکوت کن..فرقی نمیکند از روی رضایت باشد یا دلخوری این روزها مردم از سکوت کمتر داستان میسازند
اره هرچیم میدم بخدا اصلا سیر نمیشع 

خب عزیزم به حرف یک دکتر تصمیم نگیر 

حتما یه دکتر خوب و حاذق ببرش 

بچه نمیتونه گشنه بمونه که 

نصف آدمای کره زمین باشیر خشک بزرگ شدن

چیزی نمیشه نگران نباش فقط با دکتر دیگه ای هم مشورت کن

عزیزم‌ بخدا شیرم خیییلی کمه جوری بوده ک تا دو ساعت سه ساعت فقط شیر دادم اما هربار سینمو می کشیدم بی ...

عزیزم کم نیست اینجور بچه ها بخاطر درد معدشون همش در حال مک زدن هستند ربطی به کم بودن شیر شما نداره

زبونم شاید تلخه ولی تامّّّّل کن🤍

اتفاقا دکتر دختر من از همون اول براش شیر خشک نوشت خودم بهش گفتم شیر ندارم من برعکس همه مادرا سینم اصلا شیر نداد....اوایل خیلی اذیت بود دکتر گفت شیر خشک ببلاک کامفورت وar بخر قاطی کن بهش بده تا ۶ ماهگی بهش دادم خداروشکر نه یبوست شد نه بالا آورد....از ۶ ماهگی حس کردم دخترم خوبه دیگه بهش شیر خشک آپتامیل میدم دیگه....دکتر بچتو عوض کن... دکتر دخترم ی شربت پدی لاکت هم داده بود اون اوایل برا نفخ بود...بعد ی شربت گریپ میکسچر هر وقت حس میکردم نفخ داره بهش میدادم بخوره

وا این چه کاریه عجب دکتر احمقی گشنه بمونه قندش میفته  منم مثل شما بودم  خودم رفتم ببلاک ...

ببلاگ arبراش خوب بود ؟؟؟ببخشید من الان ب دخترم دادم غلیظه؟یا من اشتباه فکر میکنم؟