2777
2789

بردم پیش دکتر هیچ شیر خشکی نداد...

خیلی بی قراری کرد لز دیروز 

امروز مجبور شدم شوهرم بفرستم داروخونه 

رفت و ببلاگ arآورد و بهش دادم تاخورد خوابید

نمیدونم چیکار کنم بچه ها

دکتر گفت ب هیچ عنوان بهش شیرخشک نده

اخه چیکار کنم بخدا بچم انقد وحشتناک گریه میکرد جوری ک خداشاهده دست زیر و روی شکمش میزاشتم صدای قاروقور شکمش میومد 

حالا موندم من کار اشتباهی کردم ک شیر خشک گرفتم و بهش دادم یا حرف دکتر گوش میکردم؟

هرچی بهش التماس کردم ک آقای دکتر ی شیرخشک معرفی کن بچم گناه داره گفت ن😔😔😔😔

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دکتر مجبوره بگه .

خودم و کل به های فامیل با شیر خشک بزرگ شدیم .

بچمم با شیر خسک بزرگ سد 

دکتر و بهداشت اجازه نمیدن .‌

اما شیر خشک دادم .

لطفا دعا کنید برای حاجتهام‌. لطفا دعا کنید برای بخشیده شدن گناهانم حق الناسایی که به گردنمه و نتونستم جبران کنم  .‌هر کسم خواست  زیارت عاشورا بخونه  برام . ممنونم .‌اسمم سمیرا 

منکه اطلاعی ندارم اما واقعا اینجوری بچه اذیت میشه که! حالا چی میشه شیر خشک بخوره

👼 خدایا شکرت که بعد از 3 سال منم طعم مادر شدن رو حس کردم. و یک فندق کوچولو توی دلم گذاشتی ❤ 😍خدایا تو رو به بزرگیت قسم میدم هیچکسی حسرت بچه دار شدن به دلش نمونه.. 🙇 من با معجزه ی امام زمان (عج) این تو دلی رو دارم. خدایا نی نیمو به خودت میسپارم، خودت مراقبش باش ❤... بلاخره منم تونستم امضام رو عوض کنم: (عزیزانم لطفا برای مادر شدنم یه صلوات بفرستین 🌹    از خدای بزرگ میخوام هرکسی که مثل من منتظره دلش شاد بشه... الهی آمین 😙❤) این قبلا امضام بود و الان هزاران بار خداروشکر میکنم که در تاریخ 10/ 01/ 1402 بی بی چکم مثبت شد. و در تاریخ 1402/01/22 صدای قشنگ قلبشو شنیدیم 😍👼 و در تاریخ 1402/02/25 گفتن که احتمالا یه گل پسری عشق مامان... 😇 اما در تاریخ ۱۴۰۲/۰۶/۱۹ اعلام کردن که گل دختر مامانی... 😍😍😍 من موندم و یک سیسمونی پسرونه 😄قدمت روی چشممون دختر زیبای من...♥️ خدایا این حال خوبو نصیب هرکی که منتظره بکن. اگر امضامو خوندین اینار لطفا واسه سلامتی تو دلیم، صلوات بفرستین مهربونا 🌷🌷 انشالله هرچی از خدا میخواین به بهترین شکل نصیبتون بشه 🙇 

دکتر حرف مفت زده خوب وقتی شیرت کمه نمیشه ک بچه گشنه بمونه من دوتا بچمو با شیرخشک بزرگ کردم چون کلسیم بدنم خیلی کمه و اصلا شیر نداشتم توام حرص الکی نخور بده شیرخشکو 

بنی آدم رو اعصاب یکدیگرن 😐                                               نظرات من به شما مربوط نیس حوصله ی دعوا ندارم اگه مخالفی ریپلای نکن هموطن🖐