2777
2789
عزیزم‌ بخدا شیرم خیییلی کمه جوری بوده ک تا دو ساعت سه ساعت فقط شیر دادم اما هربار سینمو می کشیدم بی ...

شیرخشک بده منم  سراین قضیه ک همه میگفتن باید شیرخودتو بدی خیلی ب بچم اسیب زدم چقدر گرسنه میموند بچمو عقلم نمیرسید باید چیکارکنم 😢

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نه اینجوری نیست.پسر من حساسیت شدید داشت و رفلاکس اما تا اخر اپتامیل دادم.البته شیر خودمم میدادم با ر ...

حساسیت و رفلاکس با بچه ی رفلاکسی کاملا جدا هست

زبونم شاید تلخه ولی تامّّّّل کن🤍

من یکسال بودم در برابر سلامتی بچم سخت نبود و اینکه همه این شیر خشکهای رژیمی تحریم هستند

عزیزم من هم رژیم گرفتم علاوه بر اینکه جسمم داغون شد روحمم داعون شد .

شیر خشک مگه سلامتی بچه رو به خطر میندازه! ازون حرفا بوداا

شما ماشالله بنیه دار هستین که اسیبی بهتون وارد نشده.

نه تحریم تیستن . هر بار شایعه ای میشه و دوباره وارد میشه . شایعه هم کار دلال هاست .

اگر جواب کامنتتو ندادم یعنی نخوندم🙂
عزیزم من هم رژیم گرفتم علاوه بر اینکه جسمم داغون شد روحمم داعون شد .  شیر خشک مگه سلامتی بچه ر ...

نه بحث بنیه برام مطرح نبود بله من بعد ۱۰ سال که به بچه اولم شیرخشک دادم و نظر شمارو داشتم الان عذاب وجدان دارم

پسر من رفلاکس داشت بیومیل پلاس ar میدادم بعد از چهار ماه که بهتر شد با ترکیب بیومیل پلاس معمولی و ar و این که بچه ی رفلاکسی بیشتر میل به مکیدن داره پستونک ارتودنسی براش بگیر و به محض در آوردن اولین دندان پستونکو ازش بگیر 

ببلاگ arبراش خوب بود ؟؟؟ببخشید من الان ب دخترم دادم غلیظه؟یا من اشتباه فکر میکنم؟

برای رفلاکس ای آر خوبه 

همه شیرخشکا غلیظن 

فقط دقت کن درست و به اندازه درست کن 

کم و زیاد کنی بچه یبوست میشه اذیت میشه 

برای بچه یه هفته ای ۱۵سی سی میرسه 

سعی کن کم بدی 

شیر خودتو حتما بده به مرور بمکه زیاد میشه 

من همیشه اول سینمو میدادم بعد شیر خشک 

سرماخورد به خاطر گلو دردش کوتاهی کردم سینمو ندادم دیگه نگرفت 

ولی شما حتما سینتو بده

لطفا برای خوب شدن مریضیم دعا کنید
نه بحث بنیه برام مطرح نبود بله من بعد ۱۰ سال که به بچه اولم شیرخشک دادم و نظر شمارو داشتم الان عذاب ...

عذاب وجدان نداشته باشید قطعا اون دوران بهترین تصمیمتون  این بوده که شیر هشک بدین .

و لطفااا لطفاااا این عذاب وجدانتون رو به تازه مادرای نگران ندین . بذارین هر کس طبق وضعیت خودش تصمیم بگیره.

استارتر به اندازه کافی ناراحت هست

اگر جواب کامنتتو ندادم یعنی نخوندم🙂
عذاب وجدان نداشته باشید قطعا اون دوران بهترین تصمیمتون  این بوده که شیر هشک بدین .  و لطف ...

نه نظرم رو دادم قطعا من دارم مشکلات شیرخشک رو میبینم و وظیفه ی خودم میدونم اطلاع رسانی کنم 

برای رفلاکس ای آر خوبه  همه شیرخشکا غلیظن  فقط دقت کن درست و به اندازه درست کن  کم ...

اره من همش سینه خودمو میدم بمکه ک غافل نشه ی وقت ...اما مشت سرش شیر خشک هم دادم سریع خورد زودم خوابش گرفت بمیرم الهی 😔

اره من همش سینه خودمو میدم بمکه ک غافل نشه ی وقت ...اما مشت سرش شیر خشک هم دادم سریع خورد زودم خوابش ...

الهی 

من سه روز بچمو با قندآب و شیر دختر عمه شوهرم نگه داشتم دیگه دلم طاقت نیاورد رفتم گرفتم

لطفا برای خوب شدن مریضیم دعا کنید
عذاب وجدان نداشته باشید قطعا اون دوران بهترین تصمیمتون  این بوده که شیر هشک بدین .  و لطف ...

تو این چن روز فقط مرگمو از خدا خواستم تا صب بیداری...خستگی .بیخوابی....از طرفی گریع های دخترم از گرسنگی ...و از طرفی دکترش ک تاکید داشت ک حتما شیر خودتو بده ن شیرخشک بدتر کلافم کرد ..الان شیر خشک دادم زودی خوابش گرفت اونم فقط چون زود سیر شد بمیرم براش 😔

تو این چن روز فقط مرگمو از خدا خواستم تا صب بیداری...خستگی .بیخوابی....از طرفی گریع های دخترم از گرس ...

اینارو‌میگی یاد دختر خودم میوفتم خدامنو ببخشه ک با ندونم کاری چقدر ناخواسته اذیتش کردم 😢

اینارو‌میگی یاد دختر خودم میوفتم خدامنو ببخشه ک با ندونم کاری چقدر ناخواسته اذیتش کردم 😢

حتما میبخشه عزیزم.ما مادرا هرکار میکنیم فقط بخاطر راحتی بچمونه حالا چ درست چ غلط ...

انشالله ک خدا خودش حواسش ب همه کوچولوهامون باشه