2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

واقعا انقدر تاثیر داره؟کرمپودرم‌میزنم

اره خیلی تاثیر داره چند تا راهکار دیگه ام که کم هزینس اینکه چشماتو همیشه سورمه بکش یه برق خاص تو چشما میندازه از ماسکای صورت خانگی هم استفاده کن شبا هم به صورتت آلوئه ورا بزن و بخواب

نه خودم قبول دارم ولی پوستم افتصاحه انقدر لک‌و‌جوش دارم

باور کن بیشترش بخاطر همین لوازم آرایشیه

اگه میخوای رفع بشه برو دکتر

ولی همین که دیدی کم شد و رو به بهبودیه دیگه کرم و....اینا هم استفاده نکن

هیچی طبیعی نمیشه

باید از سمت خدا معجزه نازل بشود...                                          تا دلم باز دلم باز دلم دل بشود...                                            
فيشيال چيه? ببين بيسواد نيستما،ولي باور کن بيشتر از سه ساله حتي ارايشگاه هم نرفتم ممکنه دقيق بگي،خي ...

پاکسازی صورته عزیزم که تو کلینیکای پوست انجام میدن بعضی از ارایشگاه ها هم انجام میدن

راه فوري اي وجود داره? براي پوست دهيدراته

اسون ترینش اینه که یه ابرسان و مرطوب کننده بگیری بعد هر بار که صورتتو میشوری یا از حموم میای به ترتیب استفاده کنی و آب خوردن زیادو فراموش نکن