2777
2789
واسه ترک پوستی فایده ای داره؟

بله

اما اثر بخشی روغن بادام شیرین بیشتر بر روی ترک های پوستی

احتراما،قدیمی ترین کاربرمَردِسایت،O2shOmaL کانال 🖤تلگراام بنده،دیدنش خالی از لطف نیست...
کجایین؟ خودتون روغنگیری میکنین؟

بله شرق مازندران هستم

در کارگاه روغن گیری زیتون و سیاهدانه و کنجد هم داریم

احتراما،قدیمی ترین کاربرمَردِسایت،O2shOmaL کانال 🖤تلگراام بنده،دیدنش خالی از لطف نیست...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بله یک چهارم یک صد آفتاب با spf ۶۰ محافظت کنندگی داره

سلام

چه جااالب همچین چیزی نشنیده بودم و همچین استفاده ای نکردم تا حالا

اتفاقا اولین بار روغن نارگیلو از شما خریدم برای ساختن یه محلول برای مو تا قبل از این هیچ استفاده ای از روغن نارگیل نداشتم.

عطر روغن نارگیلتون فوق العاده است هر سری استفاده میکنم دلم شیرینی نارگیلی میخواد😄

دلم کمی خدامیخواهد...کمی سکوت... دلم دل بریدنمیخواهد...کمی آغوش آسمانی...کمی دور شدن از این جسم آدمی...کمی دور شدن                           

مخلوط روغن نارگیل و کرچک برای مژه هم استفاده کردم خییلی خووب بود.گاهی هم به عنوان مرطوب کننده .

هیچ استفاده ی دیگه ای از این روغن نداشتم

دلم‌میخواد یه سری برای پخت کیک استفاده کنم ببینم چطور میشه

دلم کمی خدامیخواهد...کمی سکوت... دلم دل بریدنمیخواهد...کمی آغوش آسمانی...کمی دور شدن از این جسم آدمی...کمی دور شدن                           
سلام چه جااالب همچین چیزی نشنیده بودم و همچین استفاده ای نکردم تا حالا اتفاقا اولین بار روغن نارگی ...

سلام

ممنونم از نظرتون.

لطف دارید واقعا🌷

برا پوست چرب باعث جوش نمیشه؟؟

سلام.

خیر 

اصلا بخاطر همینه بهش میگن روغن نارگیل چربیش خشکه

سلام برا ماساژ صورت و سیاهی دور چشم روغن نارگیل خوبه؟ 

آزادی معنی نداره،،،وقتی زندانی افکار خودتی...                      بعضی مواقع وقتی میگم آزادی.. مردم های جاهل: میخای لخت بیای بیرون؟ نه! میخام اختیار داشته باشم حق انتخاب، حق اظهار نظر، حقوق طبیعی خودم ک لازم نباشه از یه نر بگیرم.
سلام برا ماساژ صورت و سیاهی دور چشم روغن نارگیل خوبه؟ 

سلام. مشتری های من از هسته انگور و بادام تلخ بیشتر برای این مورد استفاده میکنند

دیر رسیدم 🥺 هنوز موجود هست؟

سلام 

موجوده به کاناال تتلگرام زیر سر بزنید

o2shomal