2777
2789

سلام

عبادت هاتون قبول باشه🌱

متاسفانه فقط عده ی کمی تو کشورمون از روغن نارگیل اطلاعات کافی دارند و ازش استفاده میکنند.

خواص روغن نارگیل:
دارای چربی خشک(به هیچ عنوان این روغن نمی ماسد و زود جذب میشود!)

برای موهای رنگ شده و شکننده عالیه 

باعث رویش مجدد مو میشه

برای درد مفاصل و کمر درد معجزه میکنه
کمک به کاهش وزن
ضد آلزایمر
جلوگیری از پیری
مغذی ترین روغن برای پوست و پیاز مو
حالت دهنده مو
نرم و ابریشمی کننده ی موی سر و موهای رنگ شده
ضد خشکی پوست
تقویت رشد موژه و ابرو و موی سر
پاک کننده آرایش
ضد باکتری و قارچ
بالاترین spf در روغن ها (ضد آفتاب قوی)
ضد چروک و درمان جوش صورت
از بین برنده تیرگی و کبودی دور چشم
درمان کننده ی شوره سر
جلوگیری از روند پیشرونده،ویروس ایدز و سرطان
افزایش ایمنی بدن
بسیار نیرو بخش و مقوی
و...

⛔️ روغن نارگیل طبیعی باید در دمای زیر ۲۰ درجه جامد شود.
⛔️رنگ آن باید سفید بوده و نباید به زردی بزند!
⛔️ رایحه آن عینا شبیه رایحه شیرینی نارگیلی یا همان پودر نارگیل تازه شده میباشد.
⛔️ روغن نارگیل روغن گیری شده به روش پرس سرد، نبایدبوی تندی و سوختگی بدهد!

♻️این محصول فاقد نگهدارنده بوده و بهداشتی ومصرف خوراکی هم دارید.

احتراما،قدیمی ترین کاربرمَردِسایت،O2shOmaL کانال 🖤تلگراام بنده،دیدنش خالی از لطف نیست...

حتما پیشنهاد میکنم از این روغن تو شهر خودتون تهیه کنید و استفاده کنید.

اگر جایی پیدا نکردید، بنده همه روزه به جز روزهای تعطیل ارسال هم دارم به تمام کشور

ی ظرف 70 سی سی روغن تازه نارگیل رو 20ت میفروشیم و هزینه ارسال هم هر تعداد باشه فقط ۲۵ تومن به کل کشور هست.

در پناه خدای مهربون باشید🌷

احتراما،قدیمی ترین کاربرمَردِسایت،O2shOmaL کانال 🖤تلگراام بنده،دیدنش خالی از لطف نیست...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

روغن شتر مرغ هم داری؟؟

خدایا  بابت تموم اون چیزایی که دادی و ندادیو میخوای بعدا بدی ندادیو نمیخوای بدی دادیو قدر ندونستم گرفتی شکرت...     خدایا باتو هر چیز غیر ممکنی ممکن میشه بارالله شکرت ...خدایا بخاطر اینکه ابرومو نبردی و دیدیو دم نزدی و با لطفت غمو از دلم بردی شکرت ... 
من استفاده نکردم چون بوش وااااقعا حالمو بد میکنه.

سلام.

یعنی از بوی نارگیل خوشتون نمیاد؟ یا روغنی که تهیه کردید بوی دیگه ای داشت؟

بله ۳۰ سی سی ۱۵ تومان البته ناقابله

عکسشو میتونید همینجا برام بفرستید؟؟

خدایا  بابت تموم اون چیزایی که دادی و ندادیو میخوای بعدا بدی ندادیو نمیخوای بدی دادیو قدر ندونستم گرفتی شکرت...     خدایا باتو هر چیز غیر ممکنی ممکن میشه بارالله شکرت ...خدایا بخاطر اینکه ابرومو نبردی و دیدیو دم نزدی و با لطفت غمو از دلم بردی شکرت ... 
واقعا ضدآفتابه🤔

بله یک چهارم یک صد آفتاب با spf ۶۰ محافظت کنندگی داره

روغن شتر مرغ هم اصله؟

عکسشو میتونید همینجا برام بفرستید؟؟

چشم

تو کاناالم هست ولی خدمتتون میفرستم همینجا

روغن شتر مرغ هم اصله؟

بله شهر خودمون بکی از بزرگترین پرورش دهنده های شتر مرع مازندران رو داره